Concurs bebeloi.ro

Castiga o jucarie Waldorf pentru copilul tau, oferita de bebeloi.ro!

 

Ingeniozitatea reprezentarii, caracteristica jucariilor Waldorf, face ca aceaste jucarii sa reprezinte o alegere foarte buna atat pentru bebelusii aflati la inceput de drum in aventura descoperirii lumii, cat si pentru copii mai maricei care jongleaza deja cu notiuni mai complexe si au nevoie de jocuri mai bogate. Formele simple, naturale, alaturi de culorile placute, toate stimuleaza imaginatia si vointa copilului si ii ofera nenumarate posibilitati de a se implica activ in joc.

 

Totuldespremame.ro si bebeloi.ro te invita la concurs! Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui intr-un post in cadrul concursului “Ce fel de jucarii alegeti sa cumparati pentru copilul vostru?” si poti castiga una dintre cele 3 jucarii Waldorf (casuta curcubeu, curcubeu cu 6 elemente, jucarie elementul foc)! Copii de toate varstele se vor bucura de farmecul aparte al acestor jucarii iar parintii vor descoperi ca uneori mai putin lasa loc pentru mai multa creativitate!

 

Concursul se desfasoara in perioada 6 – 20 mai. Câștigatorii vor fi alesi prin tragere la sorți, pe 20 mai, iar numele lor va fi afișat în pagina de concurs. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Caştigătoarele concursului sunt:
Mari Coman – premiul constând în Căsuţă curcubeu
Viorica Picincu Hobjila – Curcubeu 6 piese
Alizee Iulia – premiul constând în Jucărie element foc