Concurs: Câștigă pastă de dinți Elgydium Kids cu banane pentru un an!

Stim cât de importantă este igiena copiilor voștri, mai cu seamă în primii ani de viață, când este esențial să asigurați o îngrijire adecvată pentru a forma comportamente sănătoase și benefice.

 

Noul Elgydium Kids cu aromă de banană și protecție superioară anti-carie, special pentru copii vă va ajuta să îi oferiți celui mic protecția și grija de care are nevoie în primii ani de viață, în ceea ce privește igiena orală.

 

elygyum

 

Înscrie-te la concurs și răspunde la întrebarea: Ce aromă are noua pastă de dinți Elgydium pentru copii? și poți câștiga unul dintre cele 5 premii constând în pastă de dinți Elgydium Kids cu banane pentru un an!  (Nota: Un premiu este alcătuit din 6 tuburi de pastă de dinți, gramajul unuia fiind de 50 g)

 

Despre Elgydium Kids cu aromă de banană și protecție superioară anti-carie, special pentru copii

 

Elgydium lansează o nouă pastă de dinți pentru copii (2 – 6 ani) cu aromă de banană, ce va face spălatul pe dinți o plăcere pentru cel mic, oferind în același timp o formulă eficientă ce asigură protecție superioară anti-carie. Aroma de banane, mult îndrăgită de copii, va transforma experiența spălatului pe dinți într-o reală plăcere, spre mulțumirea părinților. Formula produsului oferă protecție superioară anti-carie, având la bază două ingrediente cheie ce asigură performanță sporită: Fluorinol® – compus brevetat de Pierre Fabre Oral Health ce conține fluorură organică de înaltă performanță, mai eficient decât fluorul, conceput special pentru dințișorii copiilor – și Siliglycol. Formula oferă protecție superioară anti-carie, acționează împotriva atacurilor acide și accelerează remineralizarea dinților, lăsând o peliculă ce inhibă bacteriile. Cu noul Elgydium Kids cu aromă de banane, spălatul pe dinți va deveni cel mai plăcut obicei sănătos al copilului tău!

 

Concursul se desfășoară în perioadă 27.04-11.05.2016. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Concursul s-a încheiat! Felicitări câștigătorilor: Raluca Mihaela Vilceanu, Vlasceanu Mircea, Paul Constantin, monicutza, mami3.