CONCURS: Câștigă una dintre cele 5 invitații duble la prima animație 3D românească: Mercy Street!

Premieră în animaţie! „Mercy Street” – primul lung metraj 3D 100% românesc realizat de Opal Production

 

Câştigă 5 invitaţii gratuite la prima animaţie 3D românească! Descoperă „Mercy Street“, fascinanta poveste a unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj spre o lume secretă aflată sub lumea noastră. Împreună cu prietenii lui, el porneşte într-o mare aventură pentru a salva muzica lumii din mâinile personajului negativ, genialul Marcus, care vrea să o folosească pentru a deveni nemuritor.

870x470TDM

Tehnica de animaţie stereoscopică 3D este 100% românească, concepută de Ştefan Buzea, regizorul, şi Alexandru (Ducu) Buzea, creatorul şi animatorul personajelor.

 

Întrebare pentru concurs: Cum se numeşte personajul principal din „Mercy Street”?

 

Invitațiile sunt valabile pentru vineri 15 aprilie, ora 19:30, la Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City.

 

Concursul se desfășoară în perioadă 11-14.04.2016. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Concursul s-a încheiat! Felicitări câștigătoarelor: Adina Mincu, Mariana Velea, Florentina Badea, Cristina Rădulescu și Mihaela Neag. Invitațiile le puteți lua direct de la casa de bilete Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, la premiera de vineri 15 aprilie ora 19:30.