Concurs diversificare

Câștigă o invitație la CURSUL DE DIVERSIFICARE A BEBELUȘULUI ȘI PROBLEMELE ÎN ALIMENTAȚIA TIMPURIE A COPILULUI, susținut de Crina Coliban!

 

Dragi mămici cu copii mai mult sau mai puțin mâncăcioși, în perioada 14-17 aprilie se desfășoară un nou concurs pentru voi!

totuldespremame.ro și Crina Coliban, consilier în alăptare și diversificare, vă invită sa vă schimbați percepția despre relația dintre copii și mâncare și să identificați care sunt motivele reale pentru care copiii refuză anumite alimente sau pur și simplu nu vor să mănânce.

Spune-ne într-un post în cadrul concursului care este mâncarea preferată a copilului tău și poți câștiga o invitație dublă (pentru doi membri ai aceleiași familii) la cursul de Diversificare a Bebelusului și Probleme în Alimentația Timpurie a Copilului, susținut de Crina Coliban pe 18-19 aprilie la București, și o consultație la domiciliu, personalizată (pentru cei care locuiesc in Bucuresti)

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, pe data de 17 aprilie, la ora 13.00, iar numele va fi afișat pe site-ul totuldespremame.ro.

Mult succes!

 

Mai multe informatii despre curs:

Curs de Diversificare a Bebelușului și Probleme în Alimentația Timpurie a Copilului, 18-19 aprilie, ora 17:00. Preț curs: 150 lei/mama sau mama cu tata sau mama cu bunica. Înscrieri și contact la [email protected] sau telefonic la 0723.607.597

Crina Coliban: “Fac acest curs pentru că diversificarea a însemnat un moment esențial în viața mea și a copilului meu. Motiv pentru care am studiat profund subiectul și am descoperit informații care mi-au schimbat radical viziunea asupra a ceea ce înseamna hrană pentru oameni. Relația cu mâncarea se creeaza în copilarie, odata cu diversificarea și ea poate însemna un om sănătos, care arată superb sau un om bolnav, obez, frustrat și care trăiește pentru a mânca, în loc să fie invers.

Acest curs va pune în brațe cele mai noi (și revoluționare) informații despre alimentația la copii. Și vă provoaca la o schimbare a perceptiei legate de ‘cum învățâm copilul să mănânce’, care o să vă liniștească și o să vă bucure toată familia. Promit!”

 

Concursul s-a încheiat, vă mulţumim pentru participare!
Caştigătoarea este Violeta Gaitanaru. Felicitări!