Concurs Diversificare naturala

Concurs: Cei mai hazlii și mâncăcioși copii!

 

Dragi mămici cu copii mai mult sau mai puțin mâncăcioși, în perioada 11 mai – 3 iunie avem un nou concurs pentru voi! Momentul începerii diversificării le dă mămicilor bătăi de cap, dar partea frumoasă este că întâlnirea celui mic cu mâncarea poate fi plină de momente hazlii.

 

Așadar, intră pe pagina concursului și trimite o fotografie cu cea mai haioasă ipostază în care ți-ai surprins copilul în timpul mesei și poți câștiga prin tragere la sorți un premiu pe măsură. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 3 iunie și este rugat să ne trimită un mail pe adresa [email protected] pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.

 

Ce pot să câștig?

 

Poți câștiga o invitatie la evenimentul  „Conferința TOTUL DESPRE PARENTING”, care va avea loc pe 6 iunie, la RIN Grand Hotel în București și un set de cărți ale specialistelor în diversificare naturală Gil Rapley și Tracey Murkett: “Diversificarea naturală. Cel mai bine păstrat secret al părinților relaxați” și “Copii crescuți cu blândețe. Cum să ne creștem copiii lăsându-ne îndrumați de ei“.

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri gasiți aici.

 

Concursul s-a încheiat, vă mulţumim tutror pentru participare!
Câştigătoare a fost desemnată dna. Roxana Hlodec.
Felicitări!