Concurs: #farapedeapsa

Concurs: #farapedeapsa

 

Nu există părinte care să nu fi făcut măcar o greșeala față de copii, din dorința de a le da o cât mai bună educație. Până la urmă, cu toții greșim. Important este ce facem după ce greșim.

 

Tu repeți greșelile părintilor tăi? Spune-ne în cadrul acestui concurs o întâmplare din copilăria ta în care ai “greșit” și cum au reacționat părinții tăi. Apoi explică-ne și cum ai proceda în cazul în care copilul tău ar face aceeași greșeală? Cea mai impresionantă poveste va fi premiată de echipa TOTUL DESPRE MAME cu o invitație la una dintre cele 4 conferințe din cadrul evenimentului Conferințele Totul despre Parenting – Dr. Laura Markham, AHA Parenting, 14-15 noiembrie și un pachet de cărți: “Părinți liniștiți, copii fericiți: cum să ne conectăm în loc să țipăm” și “Părinți liniștiți, frați fericiți” semnate de Dr. Laura Markham.

 

Concursul se desfășoara în perioada 6 – 20 octombrie iar câștigătoarea va fi anunțați în data de 21 octombrie în pagina de concurs.

 

IMPORTANT: Invitația nu este transmisibilă.

 

Felicitări! Câștigătoarea concursului este Manea Mihaela. Trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.