Concurs: #faratipat

Concurs: #faratipat

 

Am fost copii în vremurile în care bătaia ne făcea oameni, pedepsele și țipatul erau la ordinea zilei. Astăzi, dacă îi spui unui părinte din generația trecută că a greșit comportându-se așa, fie îți spune că nu ești recunoscător, fie că ”uite ce bine ai crescut”, fie te ignoră pentru că la vârsta ta, sigur n-ai habar cu parentingul.

 

Noi citim cărți de parenting, ne documentăm, participăm la conferințe, vorbim cu specialiști și facem tot posibilul să nu repetăm greșelile părinților noștri. Am scăpat de bătaie, dar ne mai scapă câte un țipăt…

 

Tu ţipi sau nu la copilul tău? Spune-ne într-un post in cadrul acestui concurs dacă și cum reușești să te oprești din țipat atunci când nu mai vezi altă modalitate de a-l face pe copil să fie atent și poți câștiga prin tragere la sorți 1 invitație full sau una dintre cele 2 invitații pentru o zi la Conferințele Totul despre Parenting – Dr. Laura Markham, AHA Parenting, 14-15 noiembrie și unul din cele 3 pachete de cărți: “Părinți liniștiți, copii fericiți: cum să ne conectăm în loc să țipăm” și “Părinți liniștiți, frați fericiți” semnate de Dr. Laura Markham.

 

Concursul se desfășoara în perioada 15 – 29 septembrie iar câștigătorii vor fi anunțați în data de 30 septembrie în pagina de concurs.

 

IMPORTANT:Invitatiile nu sunt transmisibile.

FELICITĂRI!

Câștigătorii sunt următorii:

  • 1 invitație full: Cristian Pârvu
  • 2 invitații pentru o zi: Ramona Toncu, Cristina Buică
  • 3 pachete de cărți: Alexandra Bratu, Roxana Teodora G, Daniela Oancea

Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Mult succes!