Concurs Gerovital Plant: Răsfăț în luna martie!

Pentru ca luna martie este luna dedicata femeilor, neam gândit să sărbătorim împreună acestă primăvară și să ne răsfățăm printr-un concurs cu produse Gerovital Plant, oferite de Farmec.

 

Postează în pagina de concurs răspunsul tău la întrebarea: Ce îți dorești la început de primăvară? și poți câștiga unul dintre cele 3 seturi de produse din noua gama Gerovital Plant formate din crema microdermaabraziune si crema restructuranta antivergeturi.

 

Descoperă toate surprizele pe care ți le-a pregătit Farmec în această perioadă, accesând site-ul www.farmec.ro și pagina de facebook facebook.com/farmec.company/.

 

Despre noua gamă Gerovital Plant

 

Anul 2016 vine cu o nouă gamă de produse Gerovital Plant, în care ingredientul de bază pe care l-am ales este uleiul organic din Floare de Mac.

 

Uleiul organic din flori de mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii.

 

Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

 

Produsele sunt destinate persoanelor cu vârstă peste 25 de ani și se bazează pe principii active
naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.
Produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanți.

 

Concursul se desfășoară în perioadă 21.03.2016-04.04.2016. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

 

Caştigătoarele concursului sunt: claudyka98, hellobabyexpo si Viorica PicincuHobjila