Concurs Himalaya Wellness

Gama Baby Care de la Himalaya Wellness susține mămicile-detectivi!

 

Dupa 9 luni de burtică, câteva ore bune de travaliu și o veste primită cu lacrimi de bucurie de toată familia, ai adus acasă un bebe care nu articulează cuvinte, dar care iți spune atât de multe! Iar munca ta de mămica-detectiv abia începe!

 

Recunoști semne unde ceilalți nu văd nimic? Distingi sunete familiare într-o hărmălaie de nedescris sau le auzi când pare a fi liniște deplină? Miroși, guști, testezi cu cotul, cu degetul, cu dosul palmei, îți folosești toate simțurile la maxim și soarta lumii depinde de asta?

 

Atunci povestește-ne într-un post în cadrul concursului ce abilități de mămica-detectiv ai deprins de când bebelușul a intrat în viața ta și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete cu produse din gama Baby Care de la Himalaya Wellness formate din: elefănțel plus, carte de colorat Himy elefănțelul, set de creioane, gel de duș pentru copii, cremă antiiritații scutec, cremă pentru copii, săpun pentru copii și șampon pentru copii.

 

Concursul se desfășoară în perioada 30 iunie-26iulie. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în data de 26 iulie. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Felicitări! Câștigătoarele sunt: Mihail Stroie, Veronica28, cricris, anka_bejan, Ciontu Elena.