Concurs Ilio: Copilul meu, cel mai frumos mărțișor!

Luna Martie capătă o încărcătură emoțională foarte mare atunci când ești mămică, iar toată dragostea copilului tău nu se compara cu absolut nimic.

 

Postează în pagina de concurs o fotografie cu copilul tău și descrie în câteva rânduri de ce el este pentru tine cel mai frumos martisor și poți fi unul dintre cei 3 câștigători al unui pandantiv din argint cu inițiala copilului, oferite www.ilio.ro. Dacă ai doi sau mai mulți copii, ILIO iți va oferi câte un pandantiv cu inițiala fiecăruia.

 

Despre ILIO.ro – bijuterii si accesorii pentru copii:

 

Pe www.ilio.ro vei gasi produse de calitate premium, frumoase, vesele, colorate, hazlii, memorabile și fanteziste, întocmai ca prichindeii pentru care au fost create. Printre vedetele site-ului:

 

– Cerceii din aur și argint cu sistem special de închidere, cu filet și capacel rotunjit, care protejează împotriva pierderii și rănirii pielii de sub ureche. Potriviti atat pentru bebelusi cat si pentru fetite si fete de toate varstele.
– Bijuteriile personalizate din aur si argint, cadouri de suflet, memorabile, atat pentru copii, cat si pentru parinti si alte persoane dragi.
– Produsele handmade unicat precum gentuțe și portofele din piele, seturi mama-fiica sau bentițe.

 

Concursul se desfășoară în perioadă 01.03.2016-11.03.2016. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 
Concursul s-a încheiat. Felicitări câștigătoarelor: Ioana Serban Chinã, Cristina Rusu, Moni Plantos! Așteptăm un mail la [email protected] cu datele voastre de contact pentru a intra în posesia premiului.