CONCURS: Câștigă o invitație mamă si copil la Festivalul Internațional de Film NexT!

CONCURS: Câștigă o invitație mamă si copil la Festivalul Internațional de Film NexT!

 

Pentru a câștiga una dintre cele 2 invitații duble la Festivalul Internațional de Film NexT lasă-ne un comentariu în cadrul concursului sau in cadrul postarii pe facebook a concursului și povestește-ne care a fost ultimul film văzut împreună cu copilul tău și pe 7 aprilie, prin tragere la sorți vom afla câștigătorii.

 

Despre Festivalul Internațional de Film NexT:

 

Festivalul Internațional de Film NexT (7-11 aprilie 2016) găzduiește pentru cel de-al 7-lea an consecutiv un program special de scurtmetraje dedicat copiilor cu vârste între 4 și 12 ani. Acesta este compus, ca și la edițiile anterioare, din două etape: proiecția filmelor și jocurile derivate din temele sau personajele acestora.

 

NexT Kids se va desfășura sâmbătă, 9 aprilie 2016, la Cinema Elvire Popesco de la Institutul Francez. Proiecţiile vor începe la orele 10.30 şi 11.30. Prețul unui bilet este de 5 lei.

 

Mai multe detalii despre filmele care vor fi proiectate puteți afla aici sau de pe pagina de Facebook a evenimentului : https://www.facebook.com/NexTKids/?fref=ts

 

Concursul se desfasoara in perioada 30 martie – 7 aprilie. Câștigatorii vor fi alesi prin tragere la sorți, pe 7 aprilie, iar numele lor va fi afișat în pagina de concurs. Invitațiile sunt valabile pentru proiecția de pe 9 aprilie, de la 11.30, la Cinema Elvira Popescu și pot fi ridicate de la biroul de presa NexT, la Muzeul Țăranului Român. Biroul de presă va fi deschis pe 7 și 8 aprilie, între orele 13.00 și 19.00. 

 

Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a te înscrie pe lista de la biroul de presa NexT, la Muzeul Țăranului Român.

 

Concursul s-a încheiat! Felicitări câștigătoarelor Laura Dragan și Bilghin Bolat. Invitațiile sunt valabile pentru proiecția de pe 9 aprilie, de la 11.30, la Cinema Elvira Popescu și pot fi ridicate de la biroul de presa NexT, la Muzeul Țăranului Român. Biroul de presă va fi deschis pe 7 și 8 aprilie, între orele 13.00 și 19.00.