Concurs Jucării Vorbărețe

Dragi mămici și tătici, alături de partenerii noștri, ne-am gândit să va invităm la un nou concurs.
Pe Jucării Vorbărețe veți găsi o mulțime de jocuri interactive, pentru dezvoltarea inteligenței și corectarea vorbirii copiilor, atent selectate de persoane specializate în psihologie și logopedie. Drept urmare, am pregătit un concurs care să dea frâu liber imaginației, pornind de la o simplă imagine.

 

Astfel, te rugăm să te uiți la imaginea de mai jos și să ne spui care crezi că este povestea din spatele imaginii, ce mesaj ți se pare că transmite, etc. Apreciem răspunsurile originale 🙂

 

Care crezi că este mesajul / povestea din spatele imaginii?  
mamisifetelePremiile oferite fac parte din colecția Jucării vorbărețe, colecție care se axează pe dezvoltarea emoțională, a inteligenței și pe corectarea vorbirii copiilor.

 

În cadrul concursului se vor oferi 3 premii, fiecare fiind alcătuit din:
Cutiuța cu emoții jucăușe + Ursulețul și roata emoțiilorEmoțiile și familia mea

 

Detalii și reguli de participare
Pentru o participare valida la concurs, trebuie să:

 

– răspunzi la întrebarea de mai sus;
– dacă îți place de noi, să apreciezi pagina Jucării Vorbărețe cu un Like
– dacă îți place concursul, să îl distribui și pe profilul tău.

 

Concursul se desfășoară în perioadă 19.01.2016-01.02.2016. Câștigătorul va fi ales în data de 02 februarie 2016. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Îți mulțumim pentru participare și îți dorim mult succes!

 

Concursul s-a încheiat. Felicitări câștigătoarelor: Oana-Ncioleta Murarasu, iuliatihulca și GHEORGHE MARIA CORINA! Așteptăm un mail la [email protected] cu datele voastre de contact pentru a intra în posesia premiului.