Concurs: Muzeele, culturile și obiceiurile lumii la tine acasă!

Dragi mame și dragi tați, dacă aveți copii curioși, în perioada 3– 17 octombrie avem un nou concurs pentru voi!

Curiozitatea copiilor este mare încă de când sunt foarte mici. Atât de mare încât uneori își doresc să viziteze toată lumea pentru a afla răspunsul.

Așadar, completați formularul de concurs din josul paginii (completând la subiect Concurs Humanitas) și trimite-ne cea mai dificilă întrebare pe care ai primit-o de la copilul tău. Poți câștiga, prin tragere la sorți, un premiu pe măsura curiozității lui. Câștigătorul este rugat să ne trimită un mail pe adresa [email protected].ro pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.

Ce pot să câștig?

Poți câștiga unul dintre albumele Historium, Animalium și Hărți, oferite de editura Humanitas, în care vei găsi răspunsuri și prin intermediul cărora vei vizita muzee, țări și culturi diverse.

Întregul set compus din Historium, Animalium și Hărți poate fi achiziționat la prețul de 249 Ron, doar până pe 20 octombrie și NUMAI IN LIBRĂRIILE HUMANITAS.

Update: Concursul s-a încheiat, iar câștigătorii sunt Oxana, Geanina și Costiana Pahome. Le rugăm să trimită un mail pe adresa [email protected] până vineri, 21 octombrie, cu numele complet, adresa și numărul de telefon! Necomunicarea datelor până în 21 noiembrie va duce la desemnarea altor câștigători.