Concurs pandantiv Ilio

CONCURS: Cele mai frumoase momente din viata unei mame sunt magice!

 

Relația mama-copil reprezintă un atașament special, unic și neconditionat care apare imediat ce copilul apare pe lume. Datorită iubirii pe care fiecare dintre cei doi o poartă celuilalt, lumea este mai frumoasă, mai magică, mai bună!

 

Trimite-ne o fotografie cu tine și cu copilul tău într-un moment magic, descrie în câteva rânduri magia clipei și poți câștiga un pandantiv din argint cu inițiala copilului,oferite www.ilio.ro. Dacă ai doi sau mai mulți copii, ILIO iți va oferi câte un pandantiv cu inițiala fiecăruia.

 

Incarca fotografia până la data de 3 mai și intră în concurs! Fiecare fotografie inscrisa in concurs trebuie aprobata de catre organizatori inainte ca aceasta sa fie afisata in galeria concursului. 

 

Câștigatorul va fi ales prin tragere la sorți, pe 4 mai, iar numele său va fi afișat în pagina de concurs. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

 

Despre ILIO.ro – bijuterii si accesorii pentru copii:

Pe www.ilio.ro vei gasi produse de calitate premium, frumoase, vesele, colorate, hazlii, memorabile și fanteziste, întocmai ca prichindeii pentru care au fost create. Printre vedete: cercei din aur și argint cu sistem special de închidere, cu filet și capacel rotunjit, care protejează împotriva pierderii și rănirii pielii de sub ureche, brățarele, inelușe, seturi de bijuterii, bijuterii personalizate, gentuțe și portofele, seturi mama-fiica, bentițe, papucei de interior, papioane, curele, produse handmade unicat și produse pe comanda precum tutu-uri sau costumașe pentru serbare.

Mult succes!

 

Concursul s-a închiat, vă mulţumim tutror pentru participare!
Câştigătoare a fost desemnată dna. Adriana Niţu.
Felicitări!