Concurs Pongo

Concurs: Câștigă una din cele 4 pernuțe-jucărie PONGO!

 

Pernuța-jucărie PONGO te invită la concurs! Spune-ne într-un post în cadrul concursului care este poziția preferată de somn a copilului tău și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 4 pernuțe-jucărie Pongo oferită de Atelierul cu lucruri frumoase.

 


Atelierul cu lucruri frumoase
creează obiecte cu personalitate și povești, în serie mică sau unicat. Vedeta Atelierului este ursulețul Pongo, o jucărie handmade senzorială, terapeutică, potrivită pentru cei mici.Pongo se împrietenește imediat cu toţi copiii cuminţi și mai ales cu prichindeii cu vârsta de până la 3 ani. Se achită foarte bine și de rolul de pernă, însoţind în siguranţă visele celor mici. Poate fi smotocit, gustat, îmbrăcat și spălat de câte ori este nevoie. Pongo are hăinuță din bumbac cu imprimeuri vesele și broderie manuală. În plus, are și un buzunar pentru secrete.

Pont: la culcare, spune-i prichindelului tău să-i povestească lui Pongo ce a făcut peste zi și Moș Ene va veni mai repede pe la gene.

 

Concursul se desfășoară în perioada 17 iunie – 3 iulie. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la con[email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Concursul s-a încheiat, vă mulţumim tutror pentru participare!
Câştigătoare au fost desemnate CrisTyna, Mihaela Roman, Simona Druta, Oana Mures.

Felicitări!