Concurs Sanflora

Sanflora îți aduce de Sărbători îngrijire naturală!

 

Sanflora este povestea unor părinţi preocupaţi de natură, viaţă şi tot ce are legatură cu acestea. Din grijă pentru proprii copii au pornit în căutarea soluţiilor naturale şi eficace de îngrijire personală.

 

Sanflora înseamnă regăsirea esenţei naturii vegetale. Inseamnă extractele din plante şi flori aflate în centrul oricărui produs. Alături de acestea, uleiurile vegetale, uleiurile esenţiale şi roadele stupului participă la crearea unor produse ce ne fac să ne simţim bine în propria piele.

 

Spune-ne într-un post în cadrul concursului ce ingredient natural din gama Sanflora ai folosi pentru îngrijirea pielii și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 pachete de la Sanflora formate din:

 

 

 

 

Concursul se desfășoară în perioada 8 – 20 decembrie. Câștigătorul va fi ales în data de 21 decembrie. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la [email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

 

Mult succes!
Felicitari! Câștigătorii concursului sunt branelena, dankutza, Roxana Teodora G. Trimite-ne un mail la conta[email protected] cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.