Moș Crăciun vine acasă la tine anul acesta: câștigă o vizită-surpriză în Ajun!

Adu-l pe Moș Crăciun acasă anul acesta și oferă-le celor mici ocazia de a primi cadourile chiar de la Moșul! Intră în magia Sărbătorilor de Iarnă și participă la concursul organizat de Totul despre Mame împreună cu BluParty și poți câștiga o vizită-surpriză din partea Moșului!

Câștigă o vizită-surpriză de la Moș chiar în Ajun

Toți copiii, fie ei cuminți sau mai puțin, îl așteaptă pe Moș Crăciun cu sufletul la gură în Seara de Ajun, dornici să îl întâlnească și să primească cadourile de la el.

În luna decembrie, îți oferim ocazia de a-l întâlni pe Moșul chiar la tine acasă. Participă la concurs în perioada 16-21 decembrie și noi îi putem îndeplini dorința prichindelului tău de a-l întâlni pe Moșul anul aceasta.

Compusă din actori profesioniști, echipa de Moși BluParty te va ajuta să creezi o atmosferă perfectă de Sărbători! Serviciul de închiriere Moș Crăciun, împreună cu Ajutoarele sale harnice, este disponibil pe toata perioada lunii decembrie, atât pentru vizite-surpriză în Ajun, cât și pentru petreceri corporate.

Vizita are o durată de 30 de minute și poate fi făcută oriunde în Municipiul București. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 22 decembrie, pe pagina de Facebook Totul despre Mame, precum și printr-un email din partea reprezentanțiilor BluParty.

Trimite un email la [email protected], cu titlul Concurs Moș Crăciun, în care să ne povestești cum ai reacționat tu atunci când ai aflat cine pune cadouri sub brad în noaptea de Ajun. Cele mai frumoase răspunsuri vor participa la o tragere la sorți în urma căreia se va alege câștigătorul. Te rugăm ca în cadrul emailului de înscriere să precizezi următoarele: numele tău complet, adresa și numărul de telefon.

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Nicoleta Buzurin. Felicitari!