10 cele mai bune rase de pisici pentru copii

Să ai o pisică în casă este o modalitate excelentă pentru a-i învăța pe copii abilități sociale precum: responsabilitatea, respectul și răbdarea. La fel ca și cazul câinilor, există anumite rase de pisici care sunt mai potrivite pentru agitația unei vieți de familie. Vezi mai jos 10 cele mai bune rase de pisici pentru copii.

Pisicile sunt animale de companie excelente pentru familii, deoarece sunt ușor de îngrijit și necesită întreținere redusă. Chiar dacă rasele recomandate în continuare sunt potrivite să conviețuiască alături de copii, totuși este important să-ți înveți copiii să respecte pisica și să fie blânzi cu ea în orice moment. În acest fel atât copiii, cât și pisica vor avea doar beneficii de pe urma relației lor.

ÎnapoiPagina 1 din 10

1. Pisica abisiniană

Pisicile aparținând acestei rase sunt loiale, afectuoase și printre cele mai jucăușe dintre pisici. Pisica abisiniană este foarte activă, curioasă și poate să le țină companie copiilor într-un mod excelent. Această rasă își face mereu ceva de lucru și cu siguranță are o abilitate înăscută pentru înălțimi. Datorită dorinței sale de a explora, pisica abisiniană este o sursă de divertisment neobosită. Aceste pisici sunt inteligente și prin dresaj chiar le poți învăța câteva trucuri!

ÎnapoiPagina 1 din 10
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație