5 povesti cu dinozauri pentru copii

Ti-am pregatit mai jos 5 povesti pentru copii cu dinozauri pentru ca la un moment dat, fiecare copil este obsedat de T-rex, Styracosaurus sau Protoceratops. Așa că hraneste dorinta de cunoastere a micului tau paleontolog în devenire cu aceste minunate povesti pentru copii cu dinozauri.

ÎnapoiPagina 1 din 5

1. Povesti cu dinozauri pentru copii : Ultimii dinozauri

Într-un ținut pierdut din pădurile tropicale, pe vârful singurului munte din regiune, blocat în interiorul unui vechi crater vulcanic, a trăit ultimul grup de dinozauri mari, feroce.
De mii și mii de ani ei au supraviețuit tuturor schimbărilor de pe Pământ, iar acum, conduși de marele Ferocitaurus, plănuiau să iasă din ascunzătoare și să domine lumea încă o dată.

Ferocitaurus era un minunat Tyrannosaurus Rex, care a decis că a petrecut prea mult timp izolat de restul lumii. Așadar, după câțiva ani, dinozaurii, lucrând împreună, au dărâmat zidurile marelui crater. Când treaba a fost gata, toți dinozaurii și-au ascuțit cu grijă ghearele și dinții, fiind pregătiți să terorizeze lumea încă o dată.

Părăsindu-și casa, în care au stat mii de ani, totul era nou pentru ei, foarte diferit de ce erau obișnuiți să vadă în interiorul craterului. Cu toate acestea, dinozaurii au continuat, hotărâți.

În cele din urmă, din vârful unor munți, ei au văzut un mic oraș. Casele și locuitorii lui păreau niște puncte minuscule. Niciodată nu au mai văzut ființe umane, dinozaurii au coborât pe versantul muntelui, gata să distrugă tot ce le stătea în cale.

Cu toate acestea, pe măsură ce se apropiau de acel mic oraș, casele deveneau din ce în ce mai mari … iar atunci când dinozaurii au ajuns, în cele din urmă, s-a dovedit că locuințele erau mult mai mari decât dinozaurii. Un băiat care trecea pe acolo, a spus: „Tati, tati, am găsit niște dinozauri mici”.

Așa este viața. Înspăimântătorul Ferocitaurus și prietenii lui au ajuns animale de companie pentru copiii din oraș. Văzând cum milioane de ani de evoluție au transformat speciile de dinozauri în ceva minuscul, am aflat că nimic nu durează pentru totdeauna și că trebuie să fim întotdeauna pregătiți să ne adaptăm.

ÎnapoiPagina 1 din 5
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()