5 povesti cu dinozauri pentru copii

Ti-am pregatit mai jos 5 povesti pentru copii cu dinozauri pentru ca la un moment dat, fiecare copil este obsedat de T-rex, Styracosaurus sau Protoceratops. Așa că hraneste dorinta de cunoastere a micului tau paleontolog în devenire cu aceste minunate povesti pentru copii cu dinozauri.

Pagina 2 din 5

2. Povesti pentru copii cu dinozauri: Micuțul dinozaur verde care a mâncat prea multe bomboane roșii

Odată, a existat un mic dinozaur care trăia într-o pădure încântătoare …
Urma să-și serbeze ziua de naștere în curând. Mama lui i-a spus: „Atenție, micuțul meu Dino, nu mânca prea mult bomboane de ziua ta!”

Dar micul dinozaur nu a ascultat-o și de ziua lui, a mâncat tone și tone de bomboane! Și nu oricare: roșii, preferatele lui!
A doua zi, când micul nostru dinozaur verde a mers la baie: Vai! Privindu-se în oglindă, el a observat că a devenit roșu!

Mama lui nu era deloc fericită, iar la școală toți se distrau pe seama lui. Un dinozaur este verde, nu roșu!
Ca să-l ajute, mama lui îl îmbrăca cu un pulover verde, pantaloni verzi, pantofi verzi și o pălărie verde, dar tot nu era nimic de făcut, se vedea clar că era roșu …

Câteva zile mai târziu, când era foarte trist, a apărut o zână și l-a întrebat:
-De ce plângi micuțule Dino?
– Pentru că am făcut o mare greșeală. Nu mi-am ascultat mama și acum sunt roșu, în timp ce toată lumea știe că dinozaurii sunt verzi! Zise micuțul dino plângând.
– Te pot ajuta dacă îi ceri scuze mamei tale și bei un castron de supă de legume verzi.

Asta a făcut și, după câteva zile, surpriză, micul dinozaur era din nou verde și bomboanele roșii nu mai erau preferatele lui!

Pagina 2 din 5
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()