13 aplicații deștepte pentru tableta copilului tău

În vacanță sau în weekend, copilul tău nu poate renunța ușor la tehnologie. Puține sunt lucrurile care-l atrag mai mult decât jocurile pe tabletă. Dar știai că ele pot fi și nu doar distractive, ci și educative?

De nenumărate ori m-am trezit că vorbesc singură, pentru că ale mele erau cu totul absorbite de jocul de pe ecranul tabletei. Ba chiar, uneori, ridică tonul pentru că le întrerup și pierd puncte. Știți ce? M-am enervat destul, așa că am decis să lupt cu propriile lor arme. Dacă generația de azi e prea puțin dispusă să facă cunoștință cu lumea reală, atunci, soluția e să le-o aducem noi sub nas, sub forma unor aplicații deștepte pentru tabletă.

De la știință până la construcții de mașini, șah, geografie și matematică, vezi mai jos o serie de aplicații care fac orice, mai puțin să irosească timpul copilului.

ÎnapoiPagina 1 din 13

1. Minecraft: Pocket Edition

Dezvoltat de Mojang

Copilul tău poate explora lumi generate la întâmplare și poate construi lucruri incredibile, de la simple case, până la castele grandioase. În plus, are la dispoziție două modalități de joacă: cea creativă, unde dispune de resurse nelimitate, sau cea de supraviețuire, unde joaca este contracronometru.

ÎnapoiPagina 1 din 13
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()