13 aplicații deștepte pentru tableta copilului tău

În vacanță sau în weekend, copilul tău nu poate renunța ușor la tehnologie. Puține sunt lucrurile care-l atrag mai mult decât jocurile pe tabletă. Dar știai că ele pot fi și nu doar distractive, ci și educative?

De nenumărate ori m-am trezit că vorbesc singură, pentru că ale mele erau cu totul absorbite de jocul de pe ecranul tabletei. Ba chiar, uneori, ridică tonul pentru că le întrerup și pierd puncte. Știți ce? M-am enervat destul, așa că am decis să lupt cu propriile lor arme. Dacă generația de azi e prea puțin dispusă să facă cunoștință cu lumea reală, atunci, soluția e să le-o aducem noi sub nas, sub forma unor aplicații deștepte pentru tabletă.

De la știință până la construcții de mașini, șah, geografie și matematică, vezi mai jos o serie de aplicații care fac orice, mai puțin să irosească timpul copilului.

Pagina 2 din 13

2. The Everything Machine by Tinybop

Creat de By Tinybop Inc.

Această aplicație potrivită pentru copiii de peste 6 ani îi permite micuțului să creeze, să testeze, să se joace sau să colecționeze absolut orice își dorește. E suficient să folosească un limbaj vizual de programare foarte simplu, pentru a conecta senzorii hardware la device-ul său. Astfel, poate crea o lumină ambientală, un caleidoscop, voci personalizate și orice îi mai trece prin cap.

Pagina 2 din 13
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()