Alege jucării inteligente pentru copilul tău! (P)

Cu piesele LEGO® ai mereu la dispoziţie o lume magică şi plină de inventivitate

În urmă cu nişte ani buni, când prima mea fetiţă începuse curios să scotocească toate colţurile casei, a dat peste o descoperie care a fascinat-o complet: o carte poştală cu un iubit parc tematic de distracţii european.

Cartea poştală îmi aparţinea şi fusese primită de la cei mai buni prieteni ai mei, care bătuseră într-o vară bătrânul continent în lung şi-n lat şi care rămăseseră uimiţi de genialitatea acestui loc magic din Danemarca. Fiindcă imaginea de pe cartolină îmi plăcuse şi mie nespus, am folosit-o drept semn de carte şi, când mai făceam câte-o pauză din citit, mă lăsam purtată de imaginaţie şi mă trezeam brusc într-un loc al copilăriei, în care totul semăna cu poveştile colorate ale Fraţilor Grimm. E lesne de înţeles de ce fetiţa era la fel de captivată de imagine şi de ce o studia temeinic. La fel de lesne de înţeles este că, atunci când i-am cumpărat figurinele care se aflau pe cartea poştală şi i le-am pus în braţe, a rămas mută de uimire şi n-a ştiut dacă nu cumva totul e un vis. N-a fost un vis, a fost LEGO®!

LEGO, piesele inteligente care se potrivesc tuturor copiilor

De-atunci, am intrat gradual, o dată cu trecerea timpului şi cu venirea pe lume a celorlalţi copii, în hora jucăriilor inteligente şi de care nu te poţi efectiv plictisi niciodată. Ele au ajuns pentru copiii mei cele mai căutate, dorite, iubite şi apreciate jucării, aşa încât fiecare fetiţă are o cutie mai mică sau mai rotofeie în care stau aranjate pe căprării piesele şi din care se ridică periodic cele mai spectaculoase construcţii.
Nu ştiu dacă oamenii inteligenţi din spatele echipei LEGO au sau n-au copii, dar au gândit atât de bine seturile acestea de piese şi piesuţe, încât au reuşit să bifeze absolut toate categoriile de vârstă şi să le stârnească interesul şi aviditatea tuturor copiilor. Mai menţionez că, indiferent de anii utilizatorilor trecuţi pe cutiile frumoase în care sunt ambalate, tot aceşti oameni geniali au presărat asupra lor ceva atât de atrăgător, că până şi pe mine, om în toată firea, mă fascinează. Şi nu e nicio exagerare când spun că stau cu multă atenţie aplecată asupra lor, ca să le potrivesc în fel şi chip, la fel cum face şi mama mea, atunci când e invitată de nepoate să-şi pună îndemnarea la treabă.

Unde mai pui că LEGO s-a gândit şi la cei care iubesc personajele Disney (şi cine nu-i iubeşte pe aceşti eroi animaţi?), concepând în parteneriat cu creatorii faimoşilor protagonişti din serialele atât de iubite de copii seturi de poveste, din care nu lipsesc prinţesa Sofia sau curajosul Jake.

Seturile LEGO sunt mai accesibile ca niciodată!

Dacă pe vremea primirii cartolinei seturile LEGO nu se găseau chiar oriunde şi oricum, azi ele sunt mai accesibile ca niciodată. Prin intermediul magazinelor din AFI Palace Cotroceni şi AFI Palace Ploieşti, cat si prin magazinul online www.copil.ro, în care se regăseşte o gamă extrem de mare de produse originale LEGO, oricine poate intra în lumea magică pe care o oferă aceste jucării inteligente. Ca dovadă stau preţurile şi variantele nenumărate ale seturilor LEGO puse la dispoziţia cumpărătorilor, precum seturile cu 55 de piese cu un preţ extrem de avantajos şi calitate LEGO, sau puternicul elicopter de poliţie care e gata să prindă toţi răufăcătorii. De asemenea, copiii de vârste mai mici vor fi încântaţi peste măsură de cele mai simpatice personaje Disney, care se dau jos din ecranul televizorului şi vin în lumea reală a copiilor.

Astfel, LEGO le aduce celor mici mai aproape corabia lui Jake din Jake şi piraţii din Caraibe sau castelul Sofiei, prinţesa gingaşă din serialul omonim. Iar pentru copiii mai măricei, dar și pentru mine (da, da, pentru mine!) există cafeneaua cu brioşe şi magazinul de biciclete, care mă duc cu gândul la vacanţă şi care mă fac să pun pe listă o vizită cât mai repede se poate la celebrul parc de distracţii LEGO. Intră şi tu în lumea LEGO!

Vino in Magazinul LEGO® din AFI Palace Cotroceni sau AFI Palace Ploiești cu codul #totuldespremame și primești gratuit o minifigurină! De asemenea, cu acest cod intri și la tragerea la sorţi de 1 iunie!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație