Bookfest Junior 2017. Ce noutăți editoriale, oferte și ateliere pentru copii puteți găsi la târg

Salonul de Carte Bookfest continuă anul acesta cu cea de-a IX-a ediție, care se desfășoară în perioada 24 mai – 1 iunie, la Romexpo. Țara invitată anul acesta este Suedia. O bună parte dintre evenimentele pregătite de organizatori sunt dedicate copiilor și sunt reunite sub titulatura Bookfest Junior. 

Potrivit site-ului oficial Bookfest, copiii ocupă un loc special în programul salonului nu numai pe 1 iunie, ci pe toată perioada evenimentului. În afară de lansările de carte și întâlniri cu autori, copiilor și adolescenților le sunt pregătite ateliere de lectură, desen, teatru, dezvoltare personală și creativitate

Ediția de anul acesta vine cu un concurs cu premii substanțiale:  „Bookfest Junior te premiază pentru o vacanţă frumoasă“ cu trei tabere oferite de Happy Faces Camp (www.tabara-mea.ro), două sute de cărți oferite de editurile participante la Bookfest Junior 2017 și un curs gratuit pentru copii (grupa de vârstă 3-6 sau 7-12 ani) oferit de eematico (www.eematico.org).

Talonul pentru concurs poate fi decupat din harta-program Bookfest Junior 2017, care va fi disponibilă în standul Bookfest Junior sau la intrările în pavilioanele C1 și C4. Talonul trebuie depus în urna aflată în standul Bookfest Junior (Pavilionul C1, balcon). Extragerea celor șase câştigători va avea loc duminică, 28 mai, ora 16.00, în standul Bookfest Junior. Regulamentul concursului va fi disponibil pe www.bookfest.ro.

Programul complet al ediției de anul acesta al Bookfest Junior îl puteți vizualiza la ACEST LINK

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație