Băneasa Shopping City te provoacă să devii cetăţean al copilăriei!

baneasa-shopping-city-totul-despre-mame

Între 30 mai – 14 iunie, mallul bucureştean este locul distracţiei şi al amuzamentului

Vara bate la uşă cu putere, finalul de an şcolar se apropie, iar gândurile tuturor părinţilor şi copiilor se îndreaptă către temperaturi călduroase, pantaloni scurţi, rochiţe, sandale şi vacanţa mare. Toate vor putea fi testate în Bucureşti, la Băneasa Shopping City!

Când văd cum creşte temperatura în termometre, iarba se face şi mai verde, iar cireşele se coc, eu şi fetele mele începem să ne simţim în elementul nostru. Nimic nu ne place mai tare decât sezonul estival, prilej cu care uşile dulapului se deschid larg şi rochiile încep să zboare una câte una prin casă, pentru a vedea care au rămas mici, care se mai pot purta şi anul ăsta şi care se asortează cu noile achiziţii. În plus, ne cuprinde un dor de ducă atât de intens, de văzut locuri noi, de experimentat jocuri şi pozne potrivite sezonului în curs, încât nu vrem sa ratăm niciun prilej de a prinde cât mai mult din toate astea.

De aceea, una dintre cele mai bune veşti ale acestei perioade este că între 30 mai şi 14 iunie Băneasa Shopping City se transformă pentru două săptămâni într-un adevărat ţinut al veseliei, unde părinţii devin complicii celor mici nu numai la cumpărături, ci şi la năzbâtii şi giumbuşlucuri. Pe lângă activităţile din mall, părinţii mai au încă o sarcină de îndeplinit. În perioada 1 – 14 iunie, aceştia vor trebui să îmbrace câte o ţinută creată de cei mici, să se fotografieze şi să urce imaginile pe pagina de Facebook Băneasa Shopping City. La finalul perioadei de concurs, cinci dintre părinţii curajoşi vor fi declaraţi câştigători şi vor primi diverse premii.

Cele mai năstruşnice activităţi, în Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City s-a gândit la cei mai mici cumpărători şi în luna dedicată copiilor a pregătit special pentru aceştia şi familiile lor un program antrenat care va face experienţa mersului la mall una cu adevărat reconfortantă şi de neuitat. Pe lista complexă de activităţi ce se vor derula în prima jumătate a lunii iunie se numără cabina foto, unde copiii şi părinţii îşi pot face o poză pentru Paşaportul de Copilărie, primul pas înainte de continuarea călătoriei prin mall. Un alt punct de interes care le va capta cu siguranţă atenţia tuturor copilaşilor este „salonul de tatuaje”. Salonul le permite copiilor să-şi aleagă desenul favorit şi să se lase pictaţi pe piele. Tatuajul poate fi un simbol al echipei sau unul dintre lucrurile preferate ale copiilor. Este bine de ştiut că tatuajele sunt realizate cu airbrush, produsul este testat dermatologic şi este non-toxic, iar tatuajele se îndepărtează cu uşurinţă şi nu lasă urme.

Actvitătile din Băneasa Shopping City continuă cu parada modei pe covorul roşu, un Kids Styling Corner, o zonă special amenajată pentru mămici şi fetiţe sau taţi şi băieţi, unde, aşezaţi confortabili pe scaune speciale vor experimenta machiaje colorate, codiţe împletite sau freze asemănătoare şi în care sesiunile de styling sunt valabile pe baza unei programări făcute în prealabil.

Pentru cei mai ghiduşi copii magazinul va organiza un atelier de mimă, sub îndrumarea magicienilor, a zânelor şi a animăluţelor vorbitoare. Copiii sau părinţii vor extrage biletele ce au înscrise anumite cuvinte şi … de aici începe distracţia! Se pot folosi mâini, picioare, sunete, expresii ale feţei şi alte obiecte din jur pentru ca partenerul de joacă să poată ghici cuvântul extras. Nu vor lipsi ateliere educative sau Teatrul Interactiv, în acelaşi loc ca atelierele, ale cărui sesiuni durează aproximativ 1 oră şi pe parcursul cărora copiii vor avea ocazia să exploreze lumea emoţiilor şi să înţeleagă super-puterile lor, să îşi pună dorinţe şi să devină ei însuşi eroii întâmplărilor povestite, de fiecare dată urmând să asistăm la altă piesă de teatru.

Programul complex va mai conţine sesiuni de Story Telling, în care copiii pot asculta cele mai frumoase poveşti ale copilăriei, spuse cu mult drag şi căldură. Poveştile, atent selectate, sunt educative, fiind îmbrăcate în mantia minunată a amuzamentului, entuziasmului şi distracţiei. Sub titlul „Ia-ţi permisul de conducere!”, cei mici vor avea la dispoziţie un traseu bine delimitat, marcat cu semne de circulaţie, treceri de pitoni şi stopuri, iar copiii, la volanul unor maşinuţe pe măsură lor, va trebui să asculte de sfaturile domnului poliţist şi să parcurgă într-un timp prestabilit ruta indicată. Părinţii sunt responsabili cu încurajările, fotografiile şi laudele!

Într-un photo corner, copiii sunt rugaţi să răspundă la întrebarea ce vrei să te faci când vei fi mare?, să-şi pună dorinţele în gând, apoi să aleagă accesoriile potrivite şi să se fotografieze împreună la panoul special amenajat, urmând să primească pe loc fotografia. La Atelierele creative, cei mici şi cei mari sunt invitaţi să îşi descopere laturile creative şi să participe împreună la oricare dintre ateliere: picturi nostime pe sticlă, bijuterii handmade, tehnica şervetului pas cu pas, tehnica modelajului, pictură pe textile şi multe altele. La fel de interesant va fi la Laboratorul de experimente, unde copilaşii vor încerca tot felul de ghiduşenii, de fiecare dată noi.

Cum jocurile şi copiii nu se pot despărţi niciodată, la Banesa Shopping City cei mici vor avea acces la jocuri puzzle de lemn care îi vor ajuta să-şi pună inteligenţa şi memoria la încercare cu jocuri precum: Cubul Magic 7, Cobra, Solitaire, IQ Games Evolution, IQ Games Expert şi multe altele. La fel de captivanţi vor fi şi roboţii Lego MindStorm, nişte roboţi speciali controlaţi cu ajutorul tabletelor, care fac tot ceea ce li se spune. Este nevoie doar de descărcarea aplicaţiei pe telefon sau de folosirea uneia dintre tabletele puse la dispoziţie de organizatori. Şi cum copiii vor veni la mall alături de părinţii lor, aceştia din urmă vor avea ocazia să le prezinte şi chiar să se bucure alături de cei mici de jocurile care le-au făcut copilăria frumoasă: elasticul, şotronul, frunza, cornetele şi multe altele.

Echipele care reuşesc să colecteze vizele de la toate zonele de joacă şi să completeze integral paşaportul vor avea parte, la finalul campaniei, de cadouri surpriză. Orarul detaliat al evenimentelor incluse în programul celor două săptămâni se poate găsi aici.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație