Cum am rezolvat la o cafea dilema alegerii jucăriei potrivite (P)

Nu este lucru ușor să cumperi cadouri pentru copii! Știți cu toții cum ne învârtim prin magazine atunci când trebuie să alegem ceva. Luăm în seamă tot felul de factori, le privim din perspectiva noastră de adulți și cele mai multe ni se par ba inutile, ba prea scumpe, ba chiar periculoase unele dintre ele.

Așa m-am trezit eu într-o zi că am pierdut vreo două ore în căutarea unui dar pentru cei doi finuți ai mei. Am studiat tot felul de puzzeluri, de jocuri de contrucție, de mașinuțe cu telecomandă sau fără, pistoale și săbii, personaje de desene animate. Am evitat jucăriile gălăgioase, pentru că am un pact cu mama lor: fără tobe, goarne, pianine și alte instrumente! O înțeleg perfect, așa că respect înțelegerea cu sfințenie. După două ore de umblat aproape că puteam să mă angajez consilier în magazinele pe care le-am colindat!
După ce am epuizat toate aceste variante m-am oprit la o cafea (ce-ar fi shoppingul fără o pauză relaxantă de cafea?!) să-mi adun gândurile și să refac planul de acțiune. Era clar că eu aveam niște idei care nu se potriveau cu ceea ce era expus pe rafturile comercianților. Și cum stăteam eu așa și mă bucuram de cafea, iată și ideea! Nu au ei curte? Au! Au ei tobogan? N-au! Atunci să le luăm. Deja făcusem un pas înainte, trebuia doar să găsesc ceva rezistent, frumos colorat și care să se încadreze într-un buget decent. Cine putea să mă ajute, dacă nu internetul? Pare că el le știe pe toate, așa că am dat repede o căutare și mi-a ieșit în față Little Tikes.

Dacă nu aveți curte, nu închideți că s-ar putea să vă intereseze pentru că am făcut o mică descoperire. N-au doar jucării de exterior, ci o mulțime de alte lucruri pentru copii de toate vârstele de la bebeluși la preșcolari.

Poate vă întrebați de ce m-am oprit la ei și mi se pare firesc. În primul rând pentru că am citit niște recenzii bune și în al doilea rând pentru că mi-a plăcut povestea companiei. Din 1970 de când s-au înființat și până în zilele noastre doar de asta s-au ocupat: să facă jucării pentru copii activi și să le dezvolte imaginația. În aproape 60 de ani de când fac treaba asta sunt convinsă că reușesc să o facă bine și așa zic și cei care le folosesc deja produsele. Știți mașinuțele alea mici în formă de tot felul de animăluțe? Ei bine, ei le fac și, ca să fie cât mai potrivite pentru copii au colaborat cu designerul pe care îl folosește și firma Chrysler. M-a cucerit și faptul că s-au gândit și la bugetul părinților. Chiar dacă la prima vedere prețurile jucăriilor par un pic mai mari, au dezvoltat și produse care cresc odată cu cei mici. Un exemplu este bucătăria Cook and Grow care se extinde pe măsură ce al nostru copil crește.

După ce m-am hotărât asupra lor am ales de pe site un tobogan care are și un mic spațiu de joacă, am achitat cu cardul și am dat adresa de-acasă a celor mici. Dacă este surpriză, să fie surpriză până la capăt. Și-acum să v-o spun pe-aia dreaptă, este mult mai comod așa, decât să le car eu chiar și cu mașina.
A doua zi, mai pe seară, am primit un filmuleț cu cei doi finuți ai mei care se jucau veseli, în curte. Erau atât de entuziasmați că m-am felicitat singură pentru alegerea făcută.

Ca să vă faceți o idee mai clară despre produsele Little Tikes, iată câteva exemple de alte jucării care pot fi cadouri excelente.

Măsuța de joacă de la Little Tikes

Masuta de joaca cu fantana

Mașinuța dinozaur de la Little Tikes.

Masinuta dinozaur cozy coupe

Mersul pe bicicleta poate deveni jocul favorit al celor mici cu această bicicleta practică.

Tricicleta perfect fit 4in1 roz

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()