Ce decorațiuni simpatice pentru Paște facem în familie?

Pentru copii activitățile pe care le fac împreună cu părinții sunt clipe valoroase care le rămân întipărite în minte. Dacă mai adăugăm la aceste momente și niște activități din care ies niște decorațiuni simpatice pentru Paște, atunci cu siguranță toată lumea va fi fericită.

O poveste de Paști cu niște pantofi noi, din lac

Suporturi din carton pentru ouă

La prima vedere, aceste decorațiuni simpatice nici nu par realizate din carton. Dau impresia unui produs sofisticat, însă dacă aveți un carton de ouă și puțină îndemânare se realizează foarte simplu. În afară de carton, vă mai trebuie și două foi colorate (galben și portocaliu), o foarfecă bună, acuarele galbene și o carioca neagră. Dacă nu aveți foi colorate, puteți utiliza coli albe pe care să le pictați voi. Așa va fi și mai distractiv. Decupați cu grijă fiecare suport de ouă al cartonului și apoi colorați-l cu galben. Dacă aveți copiii mai mari, atunci îi puteți lăsa chiar pe ei să decupeze. Dintr-o coală de hârtie (colorată) decupați dreptunghiuri cu care veți face ciocul puișorilor și aripile. De asemenea, trebuie să le decupați și gheruțele. Când suportul s-a uscat, lipiți două câte două, iar în interior fixați cu lipici ciocul și aripile. În partea de jos lipiți piciorușele și aveți niște suporturi de ouă foarte drăguțe și vesele.

2 prăjituri rapide de Paște care vor încânta întreaga familie

Bezele moi decorate

decorațiuni de Paște - bezele moi decorate

Totul este chiar o joacă de copii! Ce poate fi mai distractiv decât să desenați tot felul de animăluțe drăguțe pe bezele moi pe care apoi să le mâncați împreună. Totul e să găsiți o cutie de merkere cu vopsea comestibilă și să vă lăsați imaginația să zburde. Puteți desena puișori, oițe, iepurași, ouă de paște, floricele. Aveți grijă să nu le mâncați înainte de a vă apuca de meșteșugărit.

Decorațiuni cu urechi pentru Paște

Suporturi de ghiveche ”iepuraș”

Majoritatea copiilor iubesc iepurașii așa că va fi o plăcere să meșteriți cu ei niște urechiați cu care să împodobiți în zilele de Paște ghivecele de flori de dimensiuni mici. Nu aveți nevoie decât de niște coli de hârtie pe care să desenați iepurașii. Înainte de a începe să decupați, măsurați ghiveciul pentru a vedea cât de mare trebuie să faceți baza. După ce ați decupat, desenați nasul, boticul și ochișorii urechiatului și lipiți capetele în jurul ghiveciului.

12 filme de Paști pentru întreaga familie

Paștele într-un borcan

decorațiuni simpatice pentru Paște - peștele din borcan

O dioramă de Paște poate fi cel mai frumos proiect al primăverii. Luați un borcan pe care nu îl mai folosiți și puneți îl el un iepuraș de pluș, un ou, câteva paie, niște floricele. Practic puteți pune tot ce vreți și are legătură cu Paștele, după cum vă dictează imaginația. Puteți cumpăra elementele sau puteți să folosiți jucării sau elemente de la decorațiuni din anii trecuți care s-au deteriorat sau care nu vă mai plac în forma lor actuală. Musafirii vor fi încântați de aceste decorațiuni simpatice pentru Paște și vă vor lăuda măiestria.

Urechi de iepuraș

Cel mai simplu proiect pe care vi-l propunem sunt niște simple urechi de iepuraș. Dintr-o coală de hârtie decupați urechile măsurând circumferința capului copilului și apoi lăsați-l pe el să îl decoreze. Poate folosi acuarele, carioci, creioane colorate, sclipici, poate lipi abțibilturi. Va fi foarte mândru de ceea ce a realizat!

Cum explicăm semnificația Paștelui pe înţelesul copiilor

Iepurași din șosete

decorațiuni simpatice pentru Paște - iepurași din șosete

Aveți șosete care și-au pierdut perechea? Imposibili să nu existe așa ceva într-o casă cu copii. Nu le aruncați pentru că le puteți transforma în niște iepurași foarte drăguți. Folosindu-vă de resturi de material alb sau crem coaseți nasul, iar cu ață colorată mustățile, ochii și boticul. Dacă aveți și niște floricele rămase de la alte proiecte atunci veți avea chiar niște iepurași cocheți. Îi puteți umple cu resturi de material sau cu alte șosete. Iepurașii pot fi folosiți la piese de teatru.

Cum să organizezi o vânătoare de ouă de Paști

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()