Gașca Zurli, invitație la record mondial

Gașca Zurli te cheamă să intri în Cartea Recordurilor, pe 17 iunie, la Palatul Știrbey.

”Vrem să afle întreg mapamondul ce frumoși sunt părinții și copiii din România!”, spun membrii celei mai iubite trupe de divertisment pentru copii.

Gașca Zurli îi invite pe copii, alături de părinți, bunici și prieteni, pe 17 iunie, la ora 18.00, la Festivalul Familiei Zurlandia, pentru a cânta împreună “Rempompi”, pe cel mai mare teren de joacă din România.

Cum se cântă și cum se dansează ”Rempompi”? Nimic mai simplu! Iată:

În 10 ani de când am pornit acest frumos vis Zurli am întâlnit sute de mii de copii și părinți. Familii minunate care mi-au rămas în inimă și care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atât de sus. Așa că am vrut ca după 10 ani să întorc toată dragostea asta, să dau fanilor noștri ceva care să rămână scris în istoria amintirilor frumoase din țărișoara asta. Am decis să fac cel mai mare festival pentru familie din România și am chemat reprezentanții Guinness Book să vadă cu ochii lor ce părinți minunați și ce copii extraordinari are România. Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor cu mii de copii și părinți care se joacă impreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp” spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Intră pe www.zurlandia.ro și cumpără din timp bilete la festivalul unde Gașca Zurli a pregătit o mulțime de alte surprize.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()