Grand Summer School, o școală de vară pe gustul copiilor

Pentru orice părinte, educația și dezvoltarea propriului copil sunt o preocupare constantă. Pentru cei mici, însă, vara se traduce prin ore nesfârșite de joacă.  Află cum să îl stimulezi în perioada vacanței, fără să îl abați de la planurile de distracție.

Grand Summer School este un program de studiu inovator și eficient, susținut de Grand Cinema & More și Grand Combo, alături de Cool School, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Având la bază metode alternative de învățare, care nu se regăsesc, de obicei, în programele școlilor, proiectul are ca scop dezvoltarea copiilor într-o manieră interactivă, care exploatează întru totul energia, curiozitatea și creativitatea specifice vârstei.

Tematica programului de anul acesta este „Laboratorul de povești”, atelierele fiind construite astfel încât să se susțină unele pe celelalte pentru a transpune poveștile micilor cursanți în piese jucate chiar de ei, pe scena Grand Cinema & More.Timp de o săptămână, copilul tău va participa la o serie de cursuri interactive de idei, muzică, decor și casting, care îl vor transforma în scenograful, regizorul și actorul propriei povești năstrușnice.

Cursurile se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, ultima zi fiind rezervată reprezentației cu public, deschisă familiei și prietenilor. Însrierile se fac săptămânal, în baza unei taxe de 300 de lei ce acoperă toate costurile, inclusiv masa de prânz. Cursurile se țin la Grand Cinema & More și Grand Combo, din Băneasa Shopping City.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()