Idei de cadouri de Crăciun pentru copii, pe vârste

Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea listei de cadouri de Crăciun şi fiecare dintre noi se gândeşte la cum să găsească cel mai potrivit cadou pentru fiecare membru al familiei, dar şi pentru prieteni.

Cea mai complicată chestiune rămâne, însă, alegerea cadoului perfect şi surprinzător pentru copii. Pentru a vă uşura mult muncă, iată câteva sugestii de cadouri de Crăciun pentru bebeluși, preșcolari și copii mai mărișori:

Citește și: Scrisoarea unui bebeluş pentru Moş Crăciun
ÎnapoiPagina 1 din 3

1. Cadouri pentru bebeluşi

Această categorie este cel mai uşor de mulţumit. Şi cea cu care ieşi cel mai ieftin, dacă e să fim sinceri până la capăt. Asta pentru că un bebeluş descoperă cu atâta încântare lumea din jurul lui, încât poate să fie fascinat până şi de cele mai mărunte daruri. Un telefon de jucărie cu taste muzicale, un mănunchi de chei de plastic, tocmai bune de molfăit, o carte senzorială, o cutie cu nisip kinetic sau, şi mai banal, una de şerveţele cu desene colorate pe ambalaj, pe care le poate scoate unul câte unul, după modelul acesta, se vor dovedi a fi nişte cadouri taaare bune de Crăciun. Bineînţeles, puteţi fi mai creativi de-atât, mai ales dacă sunt primele lui sărbători de iarnă, şi cumpăra ceva cu semnificaţie, pe care să îl puteţi păstra pentru totdeauna. De exemplu, un tricou sau o rochiţă tematică pe care puteţi inscripţiona “primul tău Crăciun” sau ceva de genul acesta, ştiţi voi ce şi cum!

ÎnapoiPagina 1 din 3
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()