Cadouri pentru copiii de 1 an. Idei pentru părinți și invitați

Idei de cadouri pentru copiii de 1 an. Urmează ziua copilului tău şi nu ştii ce cadou practic, dar şi interesant să îi iei? Îţi venim în întâmpinare cu numeroase idei de cadouri pentru copiii de 1 an. Ideile de mai jos sunt valabile și pentru cei care sunt invitați la petreceri aniversare și nu știu ce i s-ar potrivi unui copil la prima aniversare. 

Petrecerea pentru prima aniversare a copilului pare să fie mai mult pentru părinți decât pentru cel mic. Într-un fel este de așteptat. Trebuie să faci sărbătorești faptul că ai făcut față primului vostru an ca părinți. Totuși, micuţul este vedeta zilei chiar dacă nu înţelege mare lucru din agitaţia din jurul lui aşa că merită un cadou pe măsură.

În România aceasta este una dintre cele mai importante petreceri aniversare. Include și tăierea moțului la băieți sau ruperea turtei de către nași. Tot acum este momentul când printr-un ritual haios copilul alege de pe o tavă pregătită de rude 3 obiecte care sunt considerate reprezetative pentru cariera viitoare a copilului. De cele mai multe ori părinții organizează petrecerea la restaurant și, pe lângă cadou, este bine să aveți pregătit și un plic cu ceva bani. Practic, este un botez mai mic.

Lista de idei de cadouri pentru copiii de 1 an este utilă şi pentru momentele când trebuie să mergi la o astfel de aniversare, dar nu ştii ce daruri să cumperi pentru micul sărbătorit.

ÎnapoiPagina 1 din 6

1. Cadouri pentru copiii de 1 an: jucării care pot să fie trase sau împinse

Cei mai mulţi dintre copii încep să facă primii paşi în jurul vârstei de 1 an. De ajutor în astfel de cazuri sunt jucăriile care pot să fie împinse, precum antemergătorul. Acestea nu numai că ajută copilul să își dezvoltă musculatura, ci îl învaţă să-şi coordoneze mai bine mişcările. Partea bună este că multe dintre aceste jucării au funcţii suplimentare, venind echipate cu diverse alejocuri. Sunt foarte utile pentru ca micuţul să descopere şi să înveţe lucruri noi. De asemenea, jucăriile de acest tip ajută la îmbunătăţirea echilibrului, fapt ce îl face pe copil să fie mai încrezător în propriile forţe.

ÎnapoiPagina 1 din 6
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()