Idei de cadouri pentru copiii de 1 an

Urmează ziua copilul tău şi nu ştii ce cadou practic, dar şi interesant să îi iei? Îţi venim în întâmpinare cu numeroase idei de cadouri pentru copiii de 1 an. Si dacă sunteți invitați la o aniversare ideile de mai jos sunt valabile.

Prima zi de naştere a copilul se simte că aparţine mai mult părinţilor decât micuţului. Iar asta deoarece tocmai ai reuşit să faci faţă celui mai dificil, dar şi frumos an din viaţa ta. Micuţul este vedeta zilei chiar dacă el nu înţelege mare lucru din agitaţia din jurul lui aşa că merită un cadou pe măsură, potrivi www.parents.com. Lista de idei de cadouri pentru copiii de 1 an este utilă şi pentru momentele când trebuie să mergi la o astfel de aniversare, dar nu ştii ce daruri să cumperi pentru micul sărbătorit.

ÎnapoiPagina 1 din 6

1. Cadouri pentru copiii de 1 an: jucării care pot să fie trase sau împinse

Cei mai mulţi dintre copii încep să facă primii paşi în jurul vârstei de 1 an. De ajutor în astfel de cazuri sunt jucăriile care pot să fie împinse, precum antemergătorul. Acestea nu numai că ajută la construirea forţei copilului, ci îl învaţă să-şi coordoneze mai bine mişcările. Partea bună este că multe dintre aceste jucării au funcţii suplimentare de joc, ele fiind utile pentru ca micuţul să descopere şi să înveţe lucruri noi. De asemenea, jucăriile de acest tip ajută la îmbunătăţirea echilibrului, fapt ce îl face pe copil să fie mai încrezător în propriile forţe.

ÎnapoiPagina 1 din 6
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()