Cele mai ciudate locuri în care copiii ascund lucrurile

Ascunzători preferate de cei mici

De-a v-ați ascunselea nu mai este de mult jocul preferat al copiilor, însă ce le place, într-adevăr, să facă este să ascundă lucruri din casă. Și găsesc cele mai ciudate locuri pentru a face din acest ”joc” o distracție pe cinste. Iată ascunzători preferate de cei mici la care nici nu te-ai fi gândit, povestite pe mumsnet.com!

Atenție la încălțări, ai putea avea o surpriză

Copiilor le place să ascundă mâncarea, cum ar fi biscuiții, pentru mai târziu. Locuri preferate? Încălțările. Așadar, dacă simți înțepături în talpa piciorului, poți zâmbi liniștit. Sunt doar firimituri de biscuiți.

Pe principiul, surprize, surprize

În perioada de adaptare cu olița, cei mici sunt foarte protectivi cu ”rodul” muncii lor. Atât de protectivi, că unii chiar îl ascund. Și unde poate fi mai bine ascuns, decât în mașinile de jucărie sau sub pat!

Coșul de gunoi, seiful copiilor

Au o atracție spre coșul de gunoi, ceva nemaivăzut, așa-i? Și cum să valorifice mai bine această ”comoară” decât ascunzând direct în coș accesoriile mamei. O plăcere mai mare, nici că există!

Pentru că nu știi niciodată ce e sub picioare

Dar el știe! pentru că tocmai a găsit un spațiu între două plăci de parchet și a ascuns acolo cardurile pe care le-a sustras din geantă ta!

Cum unde, e? În sac! În ceainicul din sac

Vasele de bucătărie sunt o atracție pentru cei mici. Ceainucl, spre ex, este numai bun de ascuns lucruri mici în el. Și ca să fie treaba completă, ceainicul, la rându-i, poate fi ascuns într-un sac!

Suveniruri de vacanță

Nu există lucru din camera de hotel să nu-i placă celui mic. Toate sunt interesante și ”bune de luat acasă”. În valiză!

Poate pisica a făcut-o?

De câte ori nu ai găsit bucăți de biscuiți sau alte dulciuri în patul pisicii? Va încerca să dea vina pe pisică, dar nu-l crede!

Cine știe cum a ajuns acolo?

În cutia cu cereale e greu să umbli și să cauți, dar ușor să ascunzi. Așa că, bilețelele de la școală pot fi foarte ușor de strecurat în cutie. Atenție când pofta de cereale e mare!

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()