Vreți să gătiți cu copiii? Iată 12 sfaturi ca totul să iasă perfect!

De cele mai multe ori e nevoie de mult curaj și răbdare ca să vă apucați să gătiți cu copiii. Este păcat să vă refuzați o activitate atât de plăcută, doar pentru că vă este teamă de felul cum va arăta bucătăria la final. Cu puțină organizare veți reuși să duci la bun sfârșit ce v-ați propus și să vă și distrați. Beneficiile sunt multe. Aveți ocazia să-i împrieteniți pe copii cu multe mâncăruri și să le dați anumite responsabilități care odată îndeplinite îi vor face să aibă mai multă încredere în ei.

Joacă-te cu copilul tău: 5 idei de activităţi distractive

Înainte de a vă apuca de gătit porniți de la premisa că vă veți enerva și vă veți distra în același timp. Ar fi bine să nu vă gândiți la prea multe, ci doar la faptul că petreceți timp plăcut cu cei mici. Iată câteva sfaturi care să vă ajute să fie mai mult distractiv decât frustrant.

ÎnapoiPagina 1 din 12

1. Alegeți rețeta cu grijă!

Nu vă complicați cu preparate care necesită multă pregătire și mai ales nu încercați ceva nou. E suficient faptul că trebuie să fiți atenți la copii, nu vă mai trebuie să vă concentrați în totalitate pe modul de preparare.

Activități pe care trebuie să le știe orice copil până în 10 ani

ÎnapoiPagina 1 din 12
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()