Cea mai plăcută metodă de învățare. 2 hărți interactive care îl vor surprinde pe copilul tău

O mulțime de curiozități despre lume și animale pot fi aflate de copii într-un mod distractiv, datorită unor hărți inovatoare. Acestea au butoane plasate pe hartă, iar la apăsarea lor se pot afla o mulțime de informații despre teritoriul / animalul vizat.

Aceste informații sunt audio, redate de un difuzor atașat hărții, care funcționează cu baterii.

Harta interactivă a lumii, în limbile română și engleză

Harta interactivă My Map transformă lumea într-un joc pentru copii. Aceasta măsoară 90X60 centrimetri și cântărește 500 grame, astfel încât o puteți agăța pe perete sau întinsă pe podea.

Este unul dintre cele mai ușoare moduri prin care un copil poate afla detalii despre geografia lumii în care trăim, despre țările, continentele si oceanele Terrei. Harta poate ”vorbi” atât în română, cât și în limba engleză.

Harta prezintă 1000 de realități și întrebări despre cele mai importante 78 de state de pe Glob, de pe toate continentele. Copilul va descoperi noi culturi și țări, iar la fiecare stat prezent pe hartă apar informații despre capitală, limbi vorbite, regiuni și o serie de curiozități. În dreptul capitalei fiecărui stat, apare o steluță. Se apasă respectiva steluță, iar apoi se apasă butonul categorie. Aici veți afla care e capitala, ce limbi se vorbesc, care sunt țările vecine și personajele celebre.

Adulții se pot juca alături de cei mici și își pot testa cunoștințele. Puteți încerca testul simplu, în care cei mici sunt provocați să gasească o țară, sau super-testul, cu o selecție de întrebări mai dificile.

Instrucțiunile sunt redate prin difuzor, iar butoanele sunt trainice, așa că harta poate fi folosită în bune condiții foarte mult timp.

Cei care doresc harta o pot comanda AICI.

Harta interactivă cu animale în limba română

Este o hartă plină de informații despre animalele care trăiesc în diferite regiuni ale Terrei. Vocea în limba română le explică celor mici o mulțime de detalii despre animale. Mai mult, harta redă și sunetele specifice acestor animale.

Există și teste pentru copii. Vocea pune întrebări, iar copiii răspund apăsând fie pe animale, fie pe continente sau oceane. Testele sunt de dificultăți diferite, fiind adaptate atât pentru copii mici, cât și pentru cei ceva mai mari.

Când copilul răspunde corect, vocea hărții îl felicită. Când copilul nu răspunde corect, el este îndemnat să încerce din nou.

Harta cu animale cântărește 800 de grame și poate fi întinsă pe perete sau direct pe jos, pe parchet, de exemplu.

Cei care doresc harta o pot comanda AICI.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()