Simularea pentru Bac 2019 s-a încheiat. Subiecte și bareme pentru proba la alegere

Theodora Fintescu, redactor

Ultima probă din cadrul simulării examenului de Bacalaureat a avut loc în 21.03, iar elevii de clasa a XII-a au ales disciplina în funcție de profilul și specializarea lor. Tinerii au avut de ales între următoarele materii: Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie sau Sociologie.

Pentru a vedea subiectele și baremele de corectare pentru ultima probă din cadrul simulării pentru Bacalaureat 2019, accesați ACEST link. De asemenea, AICI sunt disponibile informații despre subiectele și baremele de la Simulare Bac pentru Limba și literatura română, iar AICI despre cele la Matematică și Istorie.

Dacă doriți să studiați modele de subiecte pentru Bac 2019, la toate disciplinele, acestea sunt disponibile AICI.

 

Elevii vor primi rezultatele în data de 29 martie 2019, iar acestea, la cererea lor, pot fi trecute de profesori în catalog. Rezultatele la aceste probe vor fi analizate de către fiecare instituție în parte, vor fi discutate cu elevii și părinții, iar profesorii vor decide ce măsuri sunt necesare pentru obținerea unor rezultate mai bune la examenul de Bacalaureat din vară.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa