Personalitatea copilului și zodia sub care s-a născut. Cum gestionezi relația cu el

Personalitatea copilului și zodia. Ar fi minunat dacă, în geanta cu care pleci din maternitate alături de creme, şampoane şi scutece, cineva ar pune şi un manual despre ce să faci cu copilul când ajungi acasă. Nu mă refer la o proclamaţie generală despre „acesta este un bebeluş şi iată cum să-l menţii în viaţă” – vreau să spun un ghid specific, orientat spre modelul special pe care ni l-am asumat ca părinţi. Cei de la www.popsugar.com cred că zodia sub care s-a născut fiecare copil ar putea ţine loc de manual de instrucţiuni. Dacă sunteți în categoria mamelor care cred în personalități dictate de semnele zodiacale, acest articol vă poate fi de un real ajutor în gestionarea relației cu cei mici. 

Când vine vorba de creşterea copiilor noştri, totul este un joc de ghicit, iar personalităţile lor sunt un factor imens în cât de uşor ne va fi. Trebuie să navigăm prin viaţă anticipând reacţiile lor la anumite scenarii şi toate acestea sunt diferite: un copil se agaţă de picioarele noastre atunci când încercăm să-l lăsăm la grădiniţă, iar celălalt încearcă să coboare din maşină înainte ca aceasta să se oprească în faţa grădiniţei.
Dar există o modalitate prin care putem fi cât de cât informaţi cu privire la personalităţile înnăscute ale copiilor noştri: ne putem uita la semnele lor zodiacale. Dacă ştim câte ceva despre caracteristicile semnului zodiacal al copiilor noştri, putem avea o anumită perspectivă asupra a ceea ce îi motivează şi îi determină. Fricos sau neînfricat, energic sau timid, trăsăturile lor pot depinde de horoscopul lor – şi în felul acesta vei şti la ce să te aştepţi de la fiecare.

ÎnapoiPagina 1 din 12

1. Personalitatea copilului și zodia. Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Foarte independenţi şi cu o mare nevoie de spaţiu personal, copiii din zodia Vărsător nu sunt tipul care să-şi dorească o apropiere fizică (fără “îmbrăţişări” aici!). Dar nu trebuie să vă simţiţi jigniţi – fac asta doar pentru că sunt prea ocupaţi să exploreze mediul înconjurător.
Încă de când sunt bebeluşi îşi bagă nasul în orice colţ şi crăpătură, iar când vor fi adolescenţi vă vor cere să le permiteţi să călătorească singuri. Aventura este numele de familie al puştiului Vărsător. Acesta are tendinţa să fie de partea neconvenţională, preferând să danseze după propriul său cântec. Pregătiţi-vă pentru un pic de răzvrătire dacă încercaţi, ca părinţi, să-l împiedicaţi pe micuţul vostru Vărsător. Permiteţi-i atât de multă independenţă cât puteţi să-i oferiţi şi cât poate şi el să ducă. Amintiţi-vă că în ochii unui Vărsător calea tradiţională nu este întotdeauna cea mai bună cale.

ÎnapoiPagina 1 din 12
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()