Cele mai frumoase 5 cărți pentru copii despre Paște, ouă și iepurași

Sărbătorile Pascale se apropie și cum putem să le povestim mai bine copiilor despre însemnătatea acestor zile și despre tradițiile din jurul Paștelui decât cu povești frumoase. Despre Iisus și povestea Învierii, despre ouă colorate și bineînțeles, iepurași.

Am adunat cele mai frumoase 5 cărți pentru copii despre Paște pe care să le citiți împreună cu cei mici în vacanța care se apropie!

Povestea Paștelui, editura Girasol


O carte cu ilustrații frumoase care face parte din colecția ”Viața lui Iisus” a editurii Girasol. Prezintă povestea Paştelui pe înţelesul copiilor. Reprezintă o introducere ușoară, pe înțelesul copiilor în textul Noului Testament.

Biblia piticilor, editura Casa Cărții


Sunt mai multe variante de Biblii pentru copii, toate explică pe înțelesul lor conceptele primare despre Dumnezeu. Biblia piticilor, părută la editura Casa Cărții combină textul simplu cu ilustraţii vii.

Nina și ouăle de Paște, editura Univers Enciclopedic


Nina este pesonajul principal, o fetiță veselă, căreia îi place mult să picteze ouă în culori vesele. Şi în coteţul găinilor sunt o mulţime de ouă, însă din ele vor ieşi puişori. O poveste adorabilă despre o fetiţă, care sărbătoreşte venirea Paştelui, împreună cu pisicuţa şi căţeluşul ei.

 Cele mai frumoase povești pentru copii. Alegerea mamelor

Uite ce-a ieșit din ou, editura Cartea Copiilor


„Uite ce-a ieșit din ou” este o poveste despre cum să spargi coaja singurătății și să-ți găsești un prieten. Personajul principal este un iepure care a găsit într-o zi un ou în care se mișca ceva. Ce putea fi? Și cum ar putea el, un iepuraș atât de mic, să afle?

Recenka și ouăle de Paști, editura Frontiera


O poveste frumos ilustrată despre tradițiile de Paște și ouă multicolore. Face parte din acele cărți pentru copii despre Paște care nu trebuie să lipsească din bibliotecă.

De ce nu-i mai citesc băiatului meu povești clasice pentru copii

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație