Nuditatea prin ochii copiilor. Ce spun cei mici când își văd părinții goi

nuditatea

Cum este văzută nuditatea părinților prin ochii ochiilor?

Copiii au un talent înnăscut pentru a spune lucrurile cele mai jenante în cele mai nepotrivite momente. Nu e nimic mai înspăimântător decât un comentariu legat de nuditatea părinților într-o toaletă publică, în fața unei rude în vârstă sau chiar în fața bunicilor. În timp ce majoritatea mămicilor ar intra în pământ de rușine, multe astfel de povești sunt cel puțin hilare. Mai jos, avem câteva exemple, unele dintre ele mai mult decât delicate, din viața reală, prezentate de câteva mămici.

“Fiul meu în vârstă de trei ani a intrat în dormitor când se îmbrăca tatăl său și l-a văzut gol, după care m-a întrebat de ce tatăl său are o coadă în partea din față.”

“Prima dată când am făcut duș cu fiica mea, pentru a o învăța să facă singură, s-a uitat la mine și a început să râdă. M-am uitat la ea, a ras și a zis: mami, sânii tăi arată ca două grămezi mari de aluat cu pepperoni pe ele.”

“Fetița mea în vârstă de 8 ani a vrut să știe când o să aibă și ea blană. Am murit de râs.”

“Fiica mea, care are 4 ani, mi-a spus că, atunci când va fi bătrână și va avea riduri, nu vrea să aibă sânii alungiți. Ea și-i va păstra mici.”

“Băiețelul meu de 4 ani era în duș și a țipat dintr-o dată: mami! Mi-am găsit creierul!, în timp ce stătea cu mâna pe testicule.”

“Lucrez la o grădiniță și un copil de 2 ani era foarte interesat de sâni, deoarece mama sa îl alăpta pe fratele său mai mic. După ce mi-a spus că am sâni frumoși și i-am mulțumit, m-a întrebat dacă îi alăptez pe toți copiii de la grădiniță.”

“După o dimineață agitată în care cel mic îl sâcâia pe soțul meu l-a duș, l-am dus l-a dentist. Atunci când stomatologul l-a întrebat cum se simte, cel mic a zis că nu prea bine și că urăște părul pubian al tatălui său. Acum, soțul meu este în căutarea unui nou dentist.”

“Fetița mea de 4 ani se uita cum urinează tatăl său și i-a spus că face pipi prin deget.”

“Eram la aniversarea bunicului meu, care împlinea 80 de ani, acum două săptămâni. Mătușa și unchiul meu vorbeau cu fetița mea de 6 ani despre faptul că unchiul și bunicul meu nu mai au păr pe cap. Fiica mea le-a spus cu mândrie și tare: ei bine, mami are păr pe fund!”

“Soțul meu era întotdeauna atent ca fiica noastră să nu-l vadă dezbrăcat sau când se schimbă. Însă, la vârsta de patru ani, cea mică a intrat în dormitorul nostru, văzându-l pe tatăl său într-o pereche de boxeri strâmți. A alergat la mine și a strigat: mami, mami, tati a făcut caca în pantaloni! Are caca în pantaloni! Și este mare!”

“Prima dată când fiica noastră l-a văzut pe soțul meu în lenjerie intimă (complet accidental, el nici nu știa că este în cameră), l-a întrebat: tati, ce ai în buzunar? Pare a fi o banană, mi-o dai mie?”

“Într-o toaletă publică, desigur, fiul meu m-a întrebat: mami, de ce faci pipi prin fund?”

Nuditatea părinților este de cele mai multe ori un subiect de distracție pentru cei mici. Tu ce experiențe ai avut cu piticul tău?

Dacă ți s-a părut amuzant acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești alte articole interesante.

Foto: Guliver

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()