Ce conţine (și mai ales ce nu conţine) gama Weleda baby? [P]

În primii ani de viață, bebeluşul răspunde la stimulii din exterior, dar și la cei din interior, atât prin ţipete, cât şi prin piele. Daca știi să o examinezi corect, vei descoperi că pielea lui îți comunică dacă este sănătos sau nu, deoarece “vorbește” neîncetat. Un bebeluş sănătos și fericit are o piele caldă şi bine irigată, cu un conţinut ridicat de apă. Totuși, stratul protector al pielii bebelușului, responsabil de protecţia acesteia împotriva deshidratării, nu este încă suficient dezvoltat și așa se explică de ce bebeluşii au adesea pielea uscată. Mai mult, glandele pielii, care secretă substanțele uleioase nu sunt nici ele încă pe deplin dezvoltate, deci apa din piele se evaporă mult mai rapid.

Pielea fină a bebelușilor este mijlocul prin care ei interacționează prima dată cu mediul înconjurător, de aceea este importantă protecția constantă a acesteia, dar fără a-i prejudicia capacitatea de percepție. Din aceste motive trebuie să fim atenți în alegerea produselor de îngrijire. Cele mai indicate sunt cele cu adevarat naturale,certificate, care nu conţin coloranţi, conservanţi sau parfumuri sintetice pentru că ele vor fi absorbite de organism într-o concentraţie mare. Iată de ce Weleda a dezvoltat împreună cu medici, moașe și farmaciști, gama Weleda Baby – numărul 1 în îngrijirea naturală certificată, pentru bebeluşi și copii.

Produsele Weleda baby au la bază extractul de gălbenele (Calendula) cultivate biodinamic în propriile grădini Weleda de lângă Stuttgart. Pe lângă acestea, mai conțin o serie de ingrediente pure, atent selectate: mușețel, uleiuri din seminţe şi fructe coapte natural la soare precum migdalele şi susanul, ceruri protectoare (lanolină şi ceară de albine), extracte din plante medicinale şi uleiuri esenţiale parfumate ale plantelor aromatice, care ajută la menținerea sănătății pielii bebelușilor, stimulând dezvoltarea sa echilibrată şi sănătoasă. Toate materiile prime vegetale Weleda provin din culturi biodinamice, biologic controlate sau recoltare certificată din flora spontană. De altfel, încă din 1921 Weleda creează produse medicale şi de îngrijire a corpului bazate pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura și încă de la înființare a avut propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producător mondial de remedii naturale şi produse complete de îngrijire a corpului.

Pentru a vă convinge de importanța folosirii produselor naturale pentru bebeluși trebuie să aveți în vedere proprietățile benefice pe care le au mușețelul și gălbenelele asupra pielii copilului.

Gălbenelele tratează o gamă variată de afecțiuni, printre care plăgile, ulcerațiile și eczemele pielii. Principiile active din gălbenele determină circulația sângelui, de aceea cicatrizarea rănilor se face foarte rapid, iar gama de gălbenele de la Weleda are în vedere tocmai acest principiu! De 90 de ani Weleda folosește efectul binefăcător al gălbenelelor (calendula), de mărire a rezistenței pielii delicate a bebelușilor. Ea are o acțiune regulatorie, restrictivă și regeneratoare: curăță rănile sau iritațiile cauzate de scutece, calmează procesele inflamatorii și stimulează crearea de nou țesut. Puterile sale vindecatoare sunt concentrate și puse în valoare de Weleda prin procedee specifice. Mai mult de o tonă de flori de calendula proaspăt culese sunt prelucrate în fiecare an, gama Weleda Baby fiind recomandată de peste 70% din moașele din Germania datorită eficienței lor.

Mușețelul este o plantă foarte valoroasă, cu numeroase proprietăți, printre care le amintim pe cele antiseptice, analgezice, antialergice, cicatrizante, de stimulare și regenerare a pielii.

În sezonul rece, frigul, vântul şi umiditatea scăzută sunt principalii factori care usucă pielea bebeluşului si pot provoca iritații. Înainte de a ieşi la o plimbare, pielea bebeluşului poate fi protejată de o cremă special concepută pentru hidratare și protecție. O soluție naturală, sănătoasă și eficientă o reprezintă Crema facială cu gălbenele pentru bebeluși, de la Weleda.

Eczemele reprezintă o altă problemă foarte des întâlnită la bebeluși, cauza acestora fiind deseori dificil de identificat, de cele mai multe ori fiind vorba de o alergie. Cauzele alergiilor la bebeluși sunt de cele mai multe ori contactul cu apa, săpunul, produsele cosmetice sintetice, căldura sau vântul. Reacţiile alergice pot fi însă cauzate şi de anumite alimente, sau pot fi moştenite şi astfel determină iritarea pielii. Îngrijirea zilnică cu o cremă neutră de bază, cu adevărat naturală, precum Crema de corp cu gălbenele sau Loțiunea de corp cu gălbenele de la Weleda baby, poate proteja pielea lezată de o serie din cauzele menţionate mai sus, făcând-o mai puternică.

1
2
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație