La ceai cu mămici, pe teme de medicație și prim ajutor

La ceai cu mamici
Mamele sunt aşteptate la un eveniment inedit în România

Un eveniment inedit în România

La ceai cu mamici
Mamele sunt aşteptate la un eveniment inedit în România

Medicația și primul ajutor oferit celor mici sunt subiecte extrem de importante pentru orice părinte responsabil. Drept urmare, comunitatea La Ceai cu Mamici vine în ajutorul mamelor din București și le invită la o întâlnire inedită pentru o astfel de discuție.

 

Astfel, în data de 2 noiembrie, cu începere de la ora 10.00 , mămicile pot veni împreună cu cei mici la Elefănțelul Curios pentru un ceai aromat și informații extrem de utile oferite de doamna doctor Iulia Țincu, medic specialist în pediatrie la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu.

Zile pline de sfaturi la întâlnirile “La Ceai cu Mamici”

Întâlnirile “La Ceai cu Mamici” sunt organizate lunar de agenția GoBig Events care a reușit să creeze o comunitate de femei, de mămici actuale sau în devenire, care au în comun aceleași subiecte de discuție și preocupări. Reuniunile sunt mai mult decât conferințe sau oportunități de networking. Ele au devenit zile pline de sfaturi pe care le poate primi orice mamă care se înscrie la eveniment,  pentru că se află în compania unor femei care au aceleași nevoi și preocupări.
<< Sunt mămica unei micuțe minunate de 6  luni, iar ideea întâlnirilor “La Ceai cu Mămici” mi-a venit prin luna a șaptea de sarcină. Eu sunt o persoană foarte sociabilă și obișnuită să ies destul de des din casă, așa că m-am gândit că ar fi tare bine dacă ar exista un grup de mămici cu care să poți ieși în parc cu copiii și la care să poți găsi un sfat sau o vorbă bună atunci când ai nevoie. Exact asta își propune evenimentul nostru. >> declară Ada Chindea, inițiatoarea proiectului “La Ceai cu Mămici”.

Medicaţia şi regulile de prim ajutor, pe lista temelor de discuţie

În cadrul evenimentului din data de 2 noiembrie, doamna doctor Iulia Țincu va vorbi despre ce ar trebui sa știe părinții în situații de urgență, dar și despre medicația copiilor în primul an de viață, despre prevenire vs. tratare.

Prețul unui bilet este de 35 lei dacă este achitat în ziua evenimentului sau de 25 lei dacă este achitat în avans, prin transfer bancar. Această taxă include o băutură și participarea la tombola mămicilor. Înscrierile se realizează online, la adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected]
Sunteți invitate, așadar, să veniți “La Ceai cu Mămici”, să vedeți cât este de plăcut să stați de vorbă cu alte mămici, într-un mediu relaxant, și să aflați, de la specialiști sau chiar de la femei ca și voi, răspunsul la orice întrebări aveți. În plus, în cadrul întâlnirilor, vă puteți răsfăța cu bunătățurile din cadrul candybar-ului amenajat și va puteti bucura de premiile oferite de partenerii evenimentului. Ce vă puteți dori mai mult?
Vă așteptăm pe pagina de Facebook a comunității La Ceai cu Mamici pentru a fi mereu la curent cu evenimentele organizate: http://www.facebook.com/laceaicumamici

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație