Nu lăsa sănătatea copilului tău în mâinile destinului! (P)

Dr. KID | Totul despre mame
Dr. KID, asigurarea creata special pentru copilul tau
Dr. KID | Totul despre mame
Dr. KID, asigurarea creată special pentru copilul tsău

Dr. KID, asigurarea creată special pentru copii

De când sunt mamă, cunosc trăiri şi sentimente unice, pe care doar maternitatea le poate aduce. Zâmbetul ingenuu, dar şi poznaş al copiiilor mei, sclipirea din ochii lor, mirarea cu care descoperă lumea şi candoarea de care dau dovadă mă răscolesc puternic în fiecare zi, încât mi-aş dori ca picăturile acestea de emoţie să nu se sfârşească niciodată. Ele sunt motorul ce mă pune în mişcare, fără de care totul ar fi tern şi fără sens, şi sunt sigură că şi alţi părinţi simt acelaşi lucru.

Uneori, însă, lucrurile nu sunt atât de roz pe cât mi-ar plăcea să fie, iar adevărul trist e că, dacă pot adesea gestiona cu bine bunul mers al lucrurilor, astfel încât copiii mei să fie sănătoşi, fericiţi şi împliniţi, în alte dăţi nu pot anticipa deloc un pericol ce va afecta temporar sau definitiv starea de sănătate a celor mici. Pericolul poate intra discret în viaţa noastră, crescând că bulgărele de zăpadă rostogolit, sau ne poate lovi brusc, nemilos, timp în care noi stăm pe margine, neputincioşi şi speriaţi.

Şi, pentru că ştiu că aidoma mie sunt şi alţi părinţi care nu concep să ajungă în această situaţie de neimaginat, putem să fim prevăzători şi să ne găsim un aliat puternic: o asigurare de sănătate creată special pentru copilul nostru.

Asigurarea de sănătate pentru copilul tău, o prioritate absolută

Deşi multe familii cu copii îşi asigură în primul rând locuinţele şi alte bunuri mobile şi imobile, de teama unor calamităţi sau a unor răufăcători, asigurarea de sănătate ar trebui să fie primul tip de asigurare pe care să-l ia părinţii în calcul. Acest raţionament are la bază o serie de statistici dure care ne spun că, la fiecare 3 minute, un copil pe glob este diagnosticat cu o afecţiune gravă. Nu uităm să menţionăm un studiu realizat în 2013 de Institutul Oncologic Bucureşti, care ne informează că, în România, 35 de copii şi tineri cu vârsta între 0 şi 26 ani sunt diagnosticaţi zilnic cu boli serioase. Şi, pentru că totul este o loterie, numele extras din urna vieţii poate fi al copilului rudelor, prietenilor sau vecinilor, dar şi al colegului de bancă al copilului nostru sau chiar al copilului nostru.

Deoarece, în lipsa unor resurse financiare pentru tratamente adecvate, speranţa de viaţă e mică în astfel de situaţii, încheierea unei asigurări de sănătate pentru copii trebuie să fie pe lista priorităţilor părinţilor, alături de eforturile ce le asigura copiilor condiţii de viaţă şi de studiu la superlativ.

Dr. KID, asigurarea care se gândeşte în egală măsură la copil şi la părinte

O asigurare de sănătate care se gândeşte în egală măsură la copil şi la părinte este Dr. KID de la Metropolitan Life, numărul 1 în asigurări garantate – accidente şi îmbolnăvire şi numărul 2 în piaţa de asigurări de viaţă. Acesta este unicul produs de asigurare de sănătate creat special pentru cel mic, oferindu-i protecţie 24 de ore din 24. Dr. KID reuşeşte să-i aducă părintelui protecţie financiară, dar şi o siguranţă şi o stabilitate emoţionale deosebite, însoţite de o stare suplimentară de relaxare în ceea ce priveşte activităţile zilnice ale familiei.

 

Prin încheierea acestei asigurări părintele se bucură de următoarele avantaje:
• Garanţia că va primi suma asigurată pentru copilul său în cazul în care va fi diagnosticat cu o afecţiune gravă.

• Certitudinea că va primi beneficiile în cazul în care copilul va întâmpina o situaţie dificilă, cum ar fi o fractură sau o arsură.

• Garanţia beneficiilor la apariţia invalidităţii permanente a copilului survenită ca urmare a unui accident. Şi în cazul acesta Dr. KID îşi sporeşte vigilenţa şi dublează beneficiile pe perioada vacanţei de vară.

• Siguranţa unei diagnosticări corecte. În cazul în care copilul se îmbolnăveşte grav, cu Dr. KID părintele poate obţine a doua opinie medicală (telediagnostic) de la un medic specialist al Consorţiului WorldCare -– partenerul Dr. KID pentru consult şi opinii medicale.

• Certitudinea că părintele va primi suma asigurată în cazul în care copilul său are nevoie de spitalizare sau de o intervenţie chirurgicală din orice cauză.

• Anuitate educaţională pentru copil în situaţia apariţiei decesului din accident al părintelui, ce va fi plătită lunar, timp de 5 ani.

• Indemnizaţie de invaliditate pentru părinte în cazul apariţiei invalidităţii totale şi permanente din accident, ce se va plăti lunar, pe o perioadă de 5 ani.

• Reducere cu 10% a primei aferente beneficiilor oferite copilului, pentru fiecare asigurare Dr. KID achiziţionată de acelaşi titular, începând cu poliţa încheiată pentru al doilea copil.

• Dr. KID îi oferă părintelui oportunitatea de a investi bani pentru a-i oferi copilului un început bun în viaţă. La alegere sunt 3 fonduri de investiţii în care se pot depune bani la intervale de timp regulate sau ori de câte ori părintele doreşte.

Consultantii Metropolitan Life iti stau la dispozitie oricand pentru mai multe detalii legate de Dr. KID. Poti sa stabilesti oricand o intalnire cu ei aici.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație