”Bebelușul mănâncă singur”, o nouă conferință TDM, susținută de pionierii autodiversificării

Cele două autoare care au făcut cunoscută întregii lumi autodiversificarea, Gill Rapley și Tracey Murkett, vin în România pentru a susține conferința „Bebelușul mănâncă singur!”

Conferința are loc în data de 8 iunie 2019, de la ora 10.00, la [email protected] Universul din București. Atenție: numărul de locuri este limitat, iar biletele la eveniment se pot cumpăra la preț EARLY BIRD AICI.

Gil Rapley și Tracey Murkett sunt și autoarele cărții Diversificarea naturală – cel mai bine păstrat secret al părinților relaxați, una dintre cele mai vândute cărți din portofoliul Totul despre mame.

Părinții vor avea ocazia să se informeze despre cea mai sănătoasă metodă de diversificare chiar de la specialiștii care au studiat, au folosit și au scris despre aceasta.

Cine sunt speakerii:

Gill Rapley este asistentă certificată de pediatrie în UK și are un doctorat a cărui temă a fost comparația dintre autodiversificare și diversificarea clasică, iar Tracey Murkett este jurnalist și consultant în lactație. Ea a descoperit autodiversificarea împreună cu fiica ei și a experimentat toate lucrurile despre care a scris în cărțile publicate.

De ce o conferință:

“Cred că Gill si Tracey au reușit să pună minunat în cuvinte naturalețea autodiversificării. Sunt convinsă ca ele vor răspunde la multe dintre temerile pe care o mamă le are cu privire la diversificare. Cartea lor despre autodiversificare este cea mai vândută carte din portofoliul nostru pe segmentul de 0-1 ani, interesul sporit al părinților pentru acest concept a fost și motivul care a stat la baza deciziei de a le invita la București pentru a susține conferința din 8 iunie.” a declarat Miruna Jovin, coordonatoarea diviziei ”Evenimente”, din cadrul Totul despre mame.

Gill Rapley și Tracey Murkett le vor prezenta părinţilor români avantajele diversificării naturale („baby led weaning“), o metodă sănătoasă, naturală, uşoară şi plăcută, adoptată în din ce în ce mai multe colţuri ale lumii şi întrebuinţată pentru a face trecerea bebelușilor de la alăptare la alimentele solide.

”Diversificarea este o etapă firească în evoluția copilului, dar asta nu înseamnă că este una lipsită de griji. Mamele, de cele mai multe ori, se tem de acest moment, dovadă stau și statisticile noastre, articolele dedicate diversificării fiind printre cele mai citite din site-ul nostru. Încercăm, de fiecare dată, să le venim în întâmpinare prin articole bine documentate, cu informații relevante, iar organizarea unei conferințe pe tema autodiversificării era pasul firesc pentru noi”, spune Geta Roman Neacșu, redactor-șef Totul despre mame.

Detalii despre conferința din 8 iunie găsiți în pagina evenimentului AICI.

Despre noi:

Platforma Totul despre mame pune permanent la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații de cea mai bună calitate din sfera parentingului. Pe www.totuldespremame.ro, părinții vor găsi mereu interviuri cu specialiști de top, articole documentate și, în același timp, platforma noastră joacă și rolul unui mediu de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

Conferințele Totul despre mame sunt cele mai așteptate evenimente de parenting de calitate, o sursă valoroasă de informare și educare, un prilej de neratat pentru părintii preocupați de calitatea vieții și a relației pe care o dezvoltă cu copiii lor.

Portofoliul Totul despre mame reunește atât evenimente internaționale cu speakeri de renume mondial precum Laura Markham, Alfie Kohn, Michael Thompson sau Jack Newman, dar și evenimente naționale cu specialiști de top din România. Totul despre mame este cel mai citit* site de partenting din România. 

*conform Biroului Român de Audit Transmedia

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()