ULTIMELE ARTICOLE

iritații pe pielea bebelușului

Iritații pe pielea bebelușului. De ce apar și cum se tratează?

Pielea este fragilă și sensibilă la vârste mici, așa că părinții se pot confrunta frecvent cu iritații pe pielea bebelușului. Mai mult, funcția principală...
city break la stockholm

City break la Stockholm. Ce poți vizita și unde să te...

City break la Stockholm. Cu toții suntem conștienți de noua realitate care ne înconjoară și care ne supune unor noi provocări, atât în viața...
îngrijirea dinților de lapte

Zece mituri și adevăruri despre îngrijirea dinților de lapte. Mitul 1:...

Îngrijirea dinților de lapte este esențială în dezvoltarea maxilarelor copilului și, de altfel, în dezvoltarea întregului organism. Erupția dinților temporari este un moment important...
sânii mari la băieți

Sânii mari la băieți (ginecomastia). Atenție la uleiurile esențiale și la...

Ginecomastia este termenul medical pentru sânii mari la băieți, adică prezența și dezvoltarea țesutului mamar la băieți adolescenti și bărbați. Este de cele mai...
genunchi în X

Experții TDM: Genunchi în X și genunchi în paranteze la copii....

Genunchi în X și genunchi în paranteze la copii, adică genu varum și genu valgum, reprezintă deviații ale axului genunchiului în plan frontal (văzut...
psiholog pentru copii

Cinci situații în care trebuie să apelezi la un psiholog pentru...

Statutul de părinte presupune întrebări perpetue, de-a lungul fiecărei etape de dezvoltare a copilului, și este perfect normal dacă, la un moment dat, te...

Experții TDM

Doar informația corectă, din surse sigure, ne poate ajuta să facem cele mai bune alegeri privind sănătatea, educația și dezvoltarea fizică și emoțională a copiilor noștri, dar și a noastră, mame și tați, deopotrivă. În această secțiune dezbatem cu specialiști români de top – medici, psihologi, educatori, avocați – subiecte și soluții care ne vor transforma în părinți informați și relaxați.

Care este adevărul despre crema „minune" Aur Derm

Dr. Mihaela Leventer este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați dermatologi din România. A deschis primul cabinet privat de dermatologie în 1996.

iosif niculescu

Dr. Iosif Niculescu este fondatorul Centrului de Excelentă în Sănătatea Femeii Mediplus. E un cunoscut sustinător al nașterii naturale, dar și al nașterii prin cezariană, când este cazul, prin metode minim invazive.

oana moraru

„Misiunea noastră este să formăm liderii lumii de mâine, oameni liberi, conștienți și capabili să crească intelectual, moral și emoțional pentru tot restul vieții”.

Vania Limban

Vania Limban este moașă independentă, fondatoarea Active Plus, și oferă consultații în cadrul Centrului de Excelență în Sănătatea Femeii – Mediplus. A fondat Active Center.

dr roxana rodocea

Roxana Rodocea este medic dentist specialist în ortodontie și medic dentist specialist în stomatologie generală.

vistiana-1

Viața noastră e un puzzle complex în care toate piesele se leagă unele de altele. Rolul terapiei este să te ajute să recompui sau să armonizezi acest puzzle.

Dr. Andreas Vythoulkas

Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrică-ginecologie, cu competențe în infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie, colposcopie.

dr alexis cochino (1)

Dr. Alexis Cochino coordonează Departamentul de Imunologie de la IOMC Alessandrescu-Rusescu din București, fiind specializat în îngrijirea copiilor cu imunodeficiențe.

Parvoviroza la copii

Dr. Ilinca Tranulis este un medic pediatru dedicat și unul dintre promotorii alăptării, având acreditare internațională în domeniu.

CorinaDobre

Psiholog și psihoterapeut cognitiv comportamental, Corina Dobre lucrează de mai bine de zece alături de părinți și copiii lor. Este mamă a doi băieți adolescenți.

expert turism

Andreea Trifulescu este fondator „CompleTur – agentia ta de turism”. Își dorește ca împreună să inspirăm cât mai mulți oameni să iasă în lume să se bucure de frumusețile ei.

Diana Onutu

Diana Onuțu este psiholog clinician cu formare de bază în psihoterapiile centrate pe resurse și soluții și formare continuă în psihoterapie pentru copii, cuplu și familie. Are experiență în evaluare psihologică, psihoterapie și ateliere de dezvoltare personală.