5 cadouri de designer, Made în RO, pentru copii

cadouri de designer pentru copii

Când eram mici, puține lucruri ne făceau să sărim de bucurie mai tare decât o jucărie nouă! Credem că lucrurile nu s-au schimbat foarte mult între timp, doar că jucăriile sunt acum mai variate. Ne-am lansat inspirați de designerii autohtoni și am pus cap la cap un teaser cu daruri Made in RO, ce pun punctul pe design în joaca celui mic.  

lia-pfeiffer

Lia Pfeiffer este unul dintre cei mai îndrăgiți creatori de jucării din țară. Weekend-ul acesta vine din Timișoara la Impact Hub Bucharest, unde are loc Made in RO – Târg de design Românesc. Vă veți îndrăgosti de Fili Vulpescu, vedeta colecției ei de la târg. Fili face parte dintr-un pachet creat în colaborare cu Dan Ungureanu, pachet care conține și o carte interactivă cu povestea vulpoiului, un set de cărți poștale printate și apoi colorate manual, un magnet și un ornament de Crăciun.

ploosh

Keely face parte din colecția de jucării-personaje semnate de Ploosh, duo-ul creativ format de Raluca și Matei Arnăutu. Cu siguranță cei mici vor intra într-un dialog numai de ei înțeles cu toate personajele. Vestea și mai bună e că o mare parte dintre ele vin la Made in RO #8 imprimate și pe tricouri pentru cei mari și cei mici.

mormi_roaba-jucarie_made-in-ro

Credem că știm cum arată casa ta la sfârșitul zilei, dacă ai copii: un vârtej de jucării ascunse/aruncate/împrăștiate prin fiecare colțișor. Mormi s-a gândit să te ajute: Roaba-Lup, un design solid și durabil, o să îi convingă mai ușor pe cei mici să își strângă jucăriile și să le depoziteze în locurile lor. În același timp, jucăriile Mormi, toate din lemn, sunt menite să stimuleze coordonarea mișcărilor celor mici, percepția asupra spațiului și creativitatea.

pravalia-cu-papusi

Dacă punem la un loc simplitatea, nuanțele naturale, creativitatea și un strop de magie, este foarte posibil să obținem noua colecție Antracit a celor de la Prăvălia cu Păpuși. Lulu, Nova și koala Neme sunt personajele textile care, datorită liniilor neîncărcate, le lasă celor mici libertatea de a le include cu ușurință în propriile povești.

eyecandy-monsters

Cine spune că toți monștrii (de sub pat sau de deasupra) trebuie să fie de speriat? Eyecandy Monsters ne arată varianta drăguță, prietenoasă și pictată manual a monștrilor, mai ales că noua colecție este realizată împreună cu street artistul Creaturi drăguțe.

Cu poveștile ludice – colecția extinsă – te întâlnești weekend-ul acesta la Made in RO – Târg de design românesc, ediția #8, 17&18 decembrie, la Impact Hub Bucharest (str. Halelor nr. 5) – chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.

gif_mir-2016_600x400

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()