Aplicații mobile pentru mămici ocupate. 5 recomandări

aplicații mobile pentru mame
Este de admirat faptul cum se descurcă în privința atâtor îndatoriri, însă tehnologia vine în ajutorul mămicilor ocupate cu aplicații mobile.

Ce aplicații mobile pot folosi mamele pentru a-și eficientiza programul?

În zilele noastre, mămicile au posibilitatea de a-și simplifica sarcinile pe care le au de îndeplinit în fiecare zi. Știm că trebuie să aibă grijă de copii, să meargă la muncă, să pregătească mesele, să facă cumpăraturi și multe altele. Stop! Tehnologia vine în ajutorul vostru! Puteți ține evidența sarcinilor, listelor de cumpărături și contactele de urgență pentru familie cu ajutorul unui smartphone. Iată ce aplicații mobile puteți instala pe Android sau iPhone pentru a vă ușura zilele încărcate!

5 aplicații mobile foarte utile

1. Agenda familiei

Așa-numitele aplicații mobile de tip agendă vă pot ajuta să simplificați și să gestionați mai ușor viața familiei, cu ajutorul unui calendar, a listelor, memento-urilor și multe altele. Mămicile ocupate nu vor rata niciodată o întâlnire, să ia copiii de la școală și nici nu își vor mai uita lista de cumpărături acasă. Este și o modalitate de a-i ține la curent pe membrii familiei care vă mai ajută uneori cu cei mici. Ca și aplicație tip agenda familiei, puteți încerca Family Organizer.

Aplicații mobile care au grijă de siluetă – 2. Contorul de calorii

Calorie Counter este aplicația care calculează câte calorii consumați în momentul când înregistrați ceea ce mâncați sau când scanați codul de bare al unui pachet alimentar. Este o aplicație ideală pentru mămici ocupate, având în vedere că timpul alegerii unui fel de mâncare este câteodată limitat, dar vreți să păstrați sănătatea pe primul plan și poate și silueta. Aceasta este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iPhone.

3. Doctorul familiei

Pentru un doctor mobil, disponibil oricând, WebMD Mobile este excelent. Înainte de a merge la pediatru, puteți verifica simptomele pentru a vedea dacă are nevoie de ajutor cel mic. Această aplicație mobilă are și o secțiune de prim ajutor, avertismente pentru droguri și multe alte informații medicale. Dacă nu sunteți sigure, cel mai bine e să dați un telefon sau să faceți o vizită pediatrului.

4. Aplicații mobile pentru reduceri

În momentul în care apare un nou membru al familiei, cheltuielile se măresc semnificativ. Pe măsură ce crește, hainele și încălțămintea le rămân mici și trebuie înlocuite. Dar pentru cursurile de înot, balet, fotbal și multe altele nu v-ați dori să existe anumite reduceri de care să puteți dispune pentru a nu cheltui tot salariul? Puteți căuta diferite oferte pe Groupon sau pe Reduceri90.

Aplicații mobile – 5. Detectivul mașinilor din parcare

De câte ori nu ați ajuns în parcarea unui supermarket sau mall, gândindu-vă că nu veți găsi prea ușor mașina când vă veți întoarce de la cumpărături. Pentru astfel de situații s-a inventat aplicația My Car Parking. După ce parcați mașina, activați aplicația, locația va fi memorată de GPS, iar întoarcerea la mașină nu va mai fi o problemă. Un plus al acestei aplicații este că puteți înregistra ora la care ați lăsat mașina într-o parcare privată, iar cronometrul vă va anunța când se va apropia sfârșitul perioadei de timp.

Toate mamele știu că indiferent de cât timp petreci în organizarea vieții, pare că se dublează atunci când îți faci griji. Unele aplicații mobile precum cele enumerate mai sus sunt instrumente excelente, care ne eliberează mintea de această deordine emoțională. Iar mai puțin timp petrecut îngrijorându-vă înseamnă mai mult timp petrecut alături de cei dragi.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()