Copiii sunt așteptați la festivalul Creative Est #0

Creative est#0 / Totul despre mame

Planuri de weekend pentru toată familia, la Creative Est #O!

Nu stiu alții cum sunt, dar când vine week-end-ul există mereu discuții despre ce evenimente trebuie bifate de toți membrii familiei. Cel mic sigur vrea în parc, mama vrea ba la cumpărături, ba la târguri urbane, tatăl vrea la concerte sau la expoziții tehnice. Există un eveniment care îi împacă pe toți: în acest sfârșit de săptămână pot merge la prima ediție de Creative Est #0,  la Grădina Botanică din București. Evenimentul din 6 și 7 septembrie  este dedicat industriilor culturale și creative din România la care participă peste 30 de branduri locale din #design #artă contemporană #muzică #film #cooking #tehnologie. Iar copiii sunt bineveniți să participe la workshopuri speciale care are au loc duminică. Mai jos vă lăsăm programul de la Creative Est#0 unde intrarea pentru copiii sub 12 ani este liberă. Toate materialele care vor fi folosite de copii în cadrul workshop-urilor sunt incluse în prețul biletului de intrare: 30 lei pentru o zi de festival sau al abonamentului, 50 lei pentru tot weekend-ul.

Program workshop-uri pentru copii, duminică, 7 septembrie, Creative Est #0

13.00 – 14.00

Workshop de gătit pentru copii

Copiii pasionați de dulciuri au ocazia să învețe să prepare singuri deserturi sănătoase și delicioase. Vor avea la dispoziție ingrediente proaspete și metode distractive pentru a-i atrage în jurul mesei de gătit.

Workshop de piñata creativă

Echipa Creative Arts are poftă de joacă și-i invită pe copiii, mici și mari, la un workshop amuzant despre cum construiești și… demolezi o piñata. 

14.00- 16.00

Workshop de pictură cu Justinian Scărlătescu

“Atelierul de pictură” își propune familiarizarea copiilor cu mediul și atmosfera de lucru specifică artiștilor plastici, acomodându-i cu tehnicile de lucru, materialele folosite și limbajul de specialitate. Copiii vor avea ocazia să studieze pictura pe pânză în ulei și acrilic, desenul și pictura pe sticlă, pictura iconografică pe lemn, linogravură etc. De asemenea, temele de interpretare a operelor marilor artiști, cum ar fi Monet, Van Gogh, Picasso au ca scop, pe lângă asimilarea unui limbaj plastic existent, îmbogățireaculturii generale și vizuale.

Mai multe detalii despre acest prim eveniment din București  găsiți și pe pagina de Facebook a festivalului.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()