Evenimente pentru copii în weekend: 17 – 19 martie

Nu contează dacă ne mai sâcâie ploaia sau vântul, important e că ziua e mai lungă și se simte că natura renaște. Indiferent de vreme, va puteți petrece timpul într-un mod plăcut, așa că, mămici, tătici, bunici și pitici iată câteva recomandări pentru weekendul 10 – 12 martie.

VINERI 17 MARTIE

TEATRUL ION CREANGĂ

10.00 Cartea junglei (se joacă la Palatul copiilor)

18.00 De-a micul prinț (Sala Mică)

Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină. Există câțiva oameni care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț.

OPERA COMICĂ PENTRU COPII

10.00 Ivan Turbincă

11.00 Cenușăreasa

Povestea nemuritoare a Cenușăresei este cunoscută în toată lumea, dar de această dată este spusă în pași de dans. Un spectacol adaptat copiilor, dar care păstrează rigorile unui balet clasic, cu variații și duete

SÂMBĂTĂ 18 MARTIE

APOLLO 111

11.00 Carina în drumul spre casă

Carina se pierde de părinții ei într-unul din mall-urile bucurestene. Ajunsă singură pe străzile orașului, Carina trebuie să găsească drumul spre casă. Un drum pe care îl petrece alături de Margo – pisica orașului, cea care știe fiecare stradă, fiecare bloc (mai nou sau mai vechi), fiecare piață cu tarabe sau fără, fiecare stație de metrou sau de troleibuz

TEATRUL DE MAGIE

11.00 Abramagic – Spectacol de magie

TEATRUL COQUETTE

11.00 Prâslea cel voinic și merele de aur

Povestea începe în grădina Împăratului Verde unde crește un măr special. Acest copac are mere de aur, care sunt furate în fiecare an de un zmeu năstrușnic. Merele de Aur, comorile de preț are împăratului, sunt păzite pe rând de către cei trei fii ai săi, însă doar mezinul are succes.

TEATRUL LA CINEMA

17.30 Motanul încălțat – la Auchan Titan

Un spectacol de teatru complex, ce îmbină jocul actorilor cu păpuși și elemente de animație. Un spectacol care încântă prin costume, decoruri și joc interactiv, care-i va implica pe micuții spectatori, făcându-i să participe activ la desfășurarea poveștii.

DUMINICĂ 19 MARTIE

PALATUL COPIILOR

11.00 Hansel și Gretel

Hansel și Gretel sunt doi copilași, frate și soră, pe care părinții, datorită sărăciei în care trăiau, hotărăsc să-i părăsească în adâncul pădurii. Istețimea, curajul și încrederea îi ajuta pe cei doi să lupte, să învingă vrăjitoarea și să găsească drumul de întoarcere spre casa părintească.

TEATRUL COQUETTE

11.00 Greierele și furnica

Foarte pasionat de muzica lui, greierele nesocotește venirea iernii. Când da de greu el va apela la strângătoarea Furnicuța Fifi, care îl va trece prin niște probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneș cum se spune, sau poate ca “munca” lui este muzica?

TEATRUL LA CINEMA

11.00 Cenușăreasa – în Sun Plaza

Doi șoricei ne introduc în lumea basmului, cu candoare și umor. Fata cu suflet bun este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, însă cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește să ajungă la bal.

17.30 Zâna pădurii – în Plaza România

În lumea poveștilor, Zâna Pădurii este ocrotitoarea tuturor viețuitoarelor pădurii, însă, Lupul cel tot timpul înfometat, hotărăște să devină el împărat!

TEATRUL DE MAGIE

11.00 Wizard Magic Show

Un spectacol interactiv, ce îmbină elementele de poveste cu personajele de magie. Datorită trucurilor antrenante se creează o atmosfera misterioasă.

TEATRUL ION CREANGĂ

11.00 Zbor prin povești (Sala Mică)

Înainte de culcare, doi copii încep să citească. Şi să viseze. Dansează printre picături de ploaie, prin oceane, prin păduri şi îşi dau singuri seama că, folosindu-şi imaginaţia, pot crea orice poveste, o pot învârti şi răsuci până când se transformă în aventură.

17.00 Bună dimineața! (Sala Mică)

Uneori, o zi începe ca orice altă zi şi se transformă, fără să-ţi dai seama, într-o călătorie. Plecând de la povestea unei dimineţi obişnuite, regizoarea Ioana Petre a descoperit, împreună cu întreaga echipă artistică, noi moduri de a privi obiectele pe care copiii le folosesc zilnic.

JOYPLACE

11.00 Întâmplările lui Cipollino

 

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()