Haideți la Breslo Handmade Hub!

poster-breslo-handmade-hub

De neratat în aprilie: Breslo Handmade Hub, primul eveniment oficial Breslo.ro din ultimii patru ani

După patru ani în care ne-am cunoscut doar online, comunitatea Breslo.ro va invită la Breslo Handmade Hub, un eveniment ce se anunță printre cele mai creative din această primăvară.

Breslo Handmade Hub va avea loc în weekend-ul de Florii, 4-5 aprilie, 10:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc).

Breslo Handmade Hub va fi o ocazie unică pentru publicul bucureștean de a-și cunoaște artiștii preferați și de a cumpăra cadourile pentru Paște și Florii într-o atmosferă creativă, îmbogățită cu degustări de dulciuri de casă, ședințe foto, sushi proaspăt pregătit și ateliere gratuite pentru pasionații de handmade.

60 de creatori talentați și sute de cadouri handmade pentru Paște și Florii

Zona de târg din cadrul evenimentului este pregătită special pentru sărbătorile de primăvară, cu sute de produse lucrate manual: haine, genți, cosmetice bio, bijuterii, jucării și decorațiuni. Iată o serie de lucruri pe care vizitatorii nu trebuie să le rateze:

– Zonă amenajată pentru ședințe foto cu profesioniștii de la F64

– În parteneriat cu fotografii F64, zona foto din cadrul evenimentul va fi amenajată special pentru portrete profesioniste cu accesorii florale

– Degustare de sushi proaspăt pregătit, în weekend-ul cu dezlegare la peste

Chefii My Sushi vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca sortimentele lor de sushi, precum și de a cumpăra porții pentru acasă.

– Degustări de tarte, prăjituri și dulcețuri de casă, alături de Aqua Carpatica

– Cuptorul lui Robert și Bunicel vor servi delicii home-made, alături de Aqua Carpatica

– Ateliere creative pentru pasionații de handmade

Creatorii de la Breslo Handmade Hub vor învăța vizitatorii să își creeze propriile bijuterii, decorațiuni, cosmetice home-made și multe alte produse handmade.

Mai multe informații: eveniment Facebook & website eveniment.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()