Hope Concert 2015, un spectacol în beneficiul copiilor aflați în pericol de abandon

Hope Concert 2015 | Totul despre mame
Hope Concert
Hope Concert 2015 | Totul despre mame
Hope Concert 2015, un spectacol care aduce speranță

Spectacolul va conține muzică clasică, jazz și street art

Hope and Homes for Children România organizează pe 18 martie, la Ateneul Român, cea de-a treia ediție a Hope Concert, concert caritabil dedicat copiilor fără familie sau aflați în pericol de abandon. Evenimentul continuă tradiția Galelor Twin Art din 2013 și 2014, sub numele speranței, cea care stă la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, când Hope and Homes for Children România a început lucrul în România, peste 100.000 de copii erau institutionalizați și doar speranța că fiecare copil merită o casă și o familie i-a călăuzit către rezultatul de astăzi, în care doar 8.000 de copii se mai află în instituțiile statului.

Hope Concert este o călătorie impresionantă de la jazz la muzică clasică

Ediția din această primăvară se anunță a fi o călătorie impresionantă de la jazz la muzică clasică, pusă în scenă cu măiestrie de artiști consacrați precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licareț, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian și Nadia Trohin, percuționistul Zoli Toth și actrița Ana Pepine, cu participarea extraordinară a sopranei Irina Iordăchescu. Gazda serii va fi, și în acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijină Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, în calitate de ambasador.

În premieră, arta stradală se alătură muzicii

Arta este mediul cel mai potrivit pentru propagarea ideilor generoase și pentru a aduce oamenii împreună, iar de-a lungul timpului, zeci de personalități ale lumii culturale românești s-au alăturat visului Hope and Homes for Children, de a oferi fiecărui copil o casă și o familie. Anul acesta, arta stradală se alătură, pentru prima dată, muzicii clasice și jazz-ului. În fața Ateneului va avea loc un “live street art performance” realizat de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuți realizatori de graffiti din România.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Filarmonica George Enescu. Biletele la Hope Concert se pot achiziționa de pe Bilete.ro, ove.ro sau direct de pe site-ul www.hopeconcert.org.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()