ITSY BITSY sărbătoreşte Ziua Copilului prin muzică, alături de vedete îndrăgite

Margareta Paslaru si Allegretto | Totul despre mame
Margareta Pâslaru şi Allegretto vor fi prezenţi la show-ul muzical Itsy Bitsy
Margareta Paslaru si Allegretto | Totul despre mame
Margareta Pâslaru şi Allegretto vor fi prezenţi la show-ul muzical Itsy Bitsy

Peste 10.000 de părinţi şi copii sunt aşteptaţi de 1 iunie la Show-ul prietenilor cântăcioşi

Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi duminică, 1 iunie, în Parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, la Show-ul prietenilor cântăcioşi ITSY BITSY, cea mai mare sărbătoare a copilăriei din an, în care invitaţii speciali vor fi îndrăgiţii interpreţi Margareta Pâslaru, Oana Sîrbu, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan. Evenimentul muzical va începe la ora 17:00 şi va conţine, pe lângă surprize, premii pentru copii, muzică şi dans, un moment a cărui protagonistă va fi cunoscuta artistă Margareta Pâslaru. Aceasta va lansa în fața a peste 10.000 de părinţi şi copii un mesaj de solidaritate la adresa copiilor de pretutindeni. Nu lipsesc din programul zilei eroii Itsy şi Bitsy, care vor întregi atmosfera de sărbătoare menită să creeze o după-amiază de neuitat.

Un program variat pentru publicul de toate vârstele

Show-ul prietenilor cântăcioşi ITSY BITSY va fi prezentat de realizatoarea emisiunii pentru părinţi “Mamma mia”, Nouria Nouri, care îi va invita pe scenă pe prietenii “cântăcioşi” sau dansatori din grupurile Contrapunct, Lilliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton, Mini Trouble Dance Crew şi pe copiii-vedetă de Cartea recordurilor – Andra şi Răzvan Gogan.
Spectacolul ITSY BITSY va fi deschis de familia Monica Davidescu şi Aurelian Temişan care vor cânta alături de fetița lor. “Suntem doi părinţi care învaţă odată cu şi de la copilul lor. Poate nu întotdeauna  avem  starea necesară pentru joacă, dar am învăţat că, dacă stăm să înţelegem exact ce vrea  copilul, şi nouă ne e mai bine”, a declarat Monica Davidescu.
Margareta Pâslaru, artista care a marcat copilăria părinţilor şi în prezent un model de implicare în proiecte de susţinere a copiilor din România, va veni la eveniment alături de corul Allegretto condus de Adriana Codreanu. Ea va transmite prin muzică şi cuvinte un mesaj puternic de solidaritate şi de încurajare a copiilor din întreagă ţară – Visaţi, dar luptaţi pentru visul vostru!
La rândul ei, Oana Sîrbu îi va încânta pe părinţi prin muzică, dar şi prin mesajul său: “Copiii au nevoie de iubire! Lumea copiilor e o lume sfânta! Iubiţi-i pe copiii voştri, acordaţi-le timp, ascultaţi-i, încercaţi să-i înţelegeţi, ca pe nişte mici adulţi. De când sunt mamă, viaţă mea s-a schimbat radical în bine.”
Cei doi Apărători ai Galaxiei Xarazon, Itsy şi Bitsy, eroii iubiţi de copiii şi de părinţii din toată țara, vin pe 1 iunie în Orăşelul Copiilor la întâlnirea cu prietenii lor, aducând multe surprize şi cadouri, veselie din belşug şi inspiraţie pentru familiile din România.

Sărbătoarea copiilor e cel mai bine marcată în familie

Itsy Bitsy | Totul despre mame
Veniţi şi voi pe 1 iunie la sărbătoarea Itsy Bitsy!

Cea mai mare sărbătoare a copilăriei de peste an a fost concepută de ITSY BITSY având în prim plan nu doar copiii, ci şi familiile lor. De aceea, programul variat este o invitaţie deschisă pentru toate familiile, care pot petrece o după-amiază minunată alături de cele mai importante persoane din vieţile lor. Acest lucru a fost subliniat şi de Nadia Tătaru, Director General ITSY BITSY, care a declarat: “Anul acesta am pregătit multe surprize şi premii pentru copii, muzică, dans şi voie bună. Cred că ziua copiilor este o sărbătoare care merită petrecută în fiecare familie, făcându-le bucurii copiilor. Şi, pentru că cel mai frumos cadou pentru un copil este o amintire plăcută cu mama şi cu tată petrecând împreună cu el, ITSY BITSY va ajuta anul acesta părinţii să creeze astfel de cadouri copiilor lor”.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()